logo
 Кафедра водних біоресурсів та аквакультури

  Божик Володимир Йосипович
  завідувач кафедри, кандидат біологічних наук, доцент


Вивчення предмету «Технологія переробки риби» розпочалося із поїздки з нашими викладачами Петром Ярославовичем та Ольгою Василівною в господарство, де на практиці ми побачили технологічний процес вилову і сортування риби.

Техніку та способи розбирання риби опрацьовували на відкритому лабораторному занятті з Ольгою Василівною.

Органолептичні та біохімічні дослідження свіжості риби проводили в лабораторії, де кожен студент мав змогу попрацювати з лабораторними приладами згідно певних методик щодо дослідження риби, як сировини.

Коли вивчення предмету стосувалося не тільки риби, але і морепродуктів, зокрема напівфабрикатів та готової рибної продукції, тут ми мали цікаве лабораторне заняття безпосередньо там де застосовують різну рибну та морську продукцію – суші. У нас була можливість спостерігати за технологічним процесом приготування суші із різних видів риби та водоростей.

Були і приємні моменти, технологію приготування суші бачили, а готову продукції – з’їли.

Підсумками вивченого предмету ділимося в групі…

Студенти 4 курсу БТФ «Водні біоресурси та аквакультура» Оля Краснопольська, Наталя Цвілінська, асистент Ольга Яремко

load page 0.079626 second, load CPU 0.04