Скільки разів кожен із нас бував на ринку…Тут завжди навколо милує око різноманіття харчових продуктів, які активно пропонують жваві продавці потенційним покупцям.

Так і хочеться купити ту чи іншу продукцію. Однак, мало  хто із людей задумується над тим, що всіхарчові продукти тут неодмінно були досліджені працівниками лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи щодоїх безпеки, дотриманняумов зберігання і продажі.

Саме лікарі ветеринарної медицини щоденно несуть тут свою нелегку та відповідальну службу.

Згідно навчальної програми дисципліни « Контроль якості харчових виробництв»  для студентів 3-го курсу факультету харчових технологій та біотехнології під керівництвом професора університету Гачака Ю.Р. було проведене практичне заняття в умовах лабораторії ВСЕ на привокзальному ринку.  Лабораторія має 2 відділи, де проводяться численні дослідження м’ясних виробів, молочної продукції,меду та інших харчових продуктів.

Висловлюємо щиру вдячність працівникам лабораторії за допомогу в організації та  безпосередньому проведенні  заняття. Повні вражень та збагачені новими знаннями студенти повернулись в університет…

load page 0.067799 second, load CPU 0.39