Студенти 3 та 4 курсу кафедри «Технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів» відвідали м’ясопереробний комплекс «Росана». 

 

 

На сучасному підприємстві з повним виробничим циклом студенти мали можливість закріпити отримані теоретичні знання з навчальної дисципліни «Загальні технології» та «Технологї галузі» ( лектор д. вет. н., проф. Паска М.З., асистенти Молдаванова Л.К.,  Сімонова І. І.), побачили процес забою та первинної переробки свиней у шкурі. 

Основу асортименту складають вироби зі свинини, а також свинні півтуші в шкірі та обрізні, м’ясні фрагменти: задня частина, полядвиця, вирізка внутрішня, лопатка, шия, грудинка, ребра, головизна, шпиг хребтовий та боковий, вушка, п’ятачки, хвости, ратички, печінка, серце, нирки, легені, шлунки.

Завдяки сприянню керівництва та технолога Костишин О.М. студенти побачили сучасне обладнання, що використовується при виробництві ковбасних виробів та копченостей. МК «Росана» випускає широку гаму виробів: від сосисок і сардельок до копчених і сиров’ялених делікатесів. Визначальну роль на якість м’яса та ковбасних виробів відіграють умови забою, охолодження, виробництва та зберігання продукції.

Дякуємо головному технологу, нашій випускниці  Костишин О.М.  за цікаво проведене заняття на виробництві!

load page 0.067458 second, load CPU 0.2