Студенти 3 курсу згідно навчального плану та робочої програми з дисципліни "Загальні технології харчових виробництв" розділу " Технологія сировини водного походженя" ( лектор д. вет. н., проф. Паска М.З., асистенти Кринська Н. В., Сімонова І. І.) провели практичне заняття на виробництві  ПП "Укрриба".

Завдяки сприянні директора підприємства Олександра Михайловича та головного технолога Лілії Богданівни студенти ознайомилися з технологіями розморожування та засолювання риби, зокрема оселедця, салаки, скумбрії, побачили процес коптіння риби.

 

Найбільш цікавим для студентів було ознайомлення з технологією виробництва пресервів з оселедця.

Практичне заняття завершилось дегустацією. 

Дякуємо керівництву за надануможливість побувати на підприємстві. 

load page 0.080313 second, load CPU 0.04