Майстер-класи від професіоналів, шеф-кухарів готельно-ресторанних закладів  Я. Гуменюка, А.Башенського, А.Слонопаса, В. Совенко, Є. Сушко, Р. Florinна тему: «Сиров’ялені авторські ковбаси, відновлення староукраїнської кухні» актуальні на виставці.

Поєднання теорії і практики показали справжню зацікавленість, як у продукті, так і у приготуванні.  Також проходили цікаві доповіді на тему «Річкова риба, ідеї та фуд-кост», «Весняні десерти», «Сучасні технології на кухні. Потенціал українських продуктів», «Backtobasic. Субпродукти». Під час яких, мали змогу насолодитися професійними навиками відомих шефів Львівщини та  продегустувати різноманітні смаколики.

 

Взяли участь у круглому столі: «Гастрономічна Львівщина: міжгалузеве партнерство заради сталого розвитку», що  проводився у Музейно-культурному комплексі пивної історії «Львіварня». Де плідно обговорювали об’єднанням фермерських господаств з НоReCa та туризмом, для створення нових гастротурів Львівщини. Ознайомилися з гастро локаціями: Ферма Ельзи, пасіка «Роман Тур»,  ЕКО ферма «Костів», ферма «Карпатська скарбниця здоров’я»; з ГО «Західна шеф група» (Є.Сушко), виробництвом карпатського сиру (О.Коваль), органічними продуктами «Смак українських Карпат» (В.Горішник), «Сирними мандрами» (Я.Сірак) та із задоволенням прийняли обмін досвідом від французької делегації та Ніколя Перрен та Кристоффа Хилларета.

Науково-педагогічні працівники факультету харчових технологій та біотехнології  доценти кафедри технології мяса, мясних та олійно-жирових виробів Драчук У.Р., Басараб І.М., Галух Б.І.,  здобувач Маслійчук О.Б. разом із деканом  професором  Паскою М.З., відвідали  майстер-класи WestChefWorkshop, що проходять у рамках AGROPORT WEST LVIV 2017 на території Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Д.Галицького і щиро вдячні організаторам за виставку. 

load page 0.076975 second, load CPU 0.19