Практичне заняття на виробництві- перший крок до формування мислення інженера технолога. Студенти 2 та 3 курсу кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів та викладачі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім.. С.З. Гжицького професор  Паска М.З., асистенти  Сімонова І.І., Молдаванова Л. К. відвідали підприємство з виготовлення натуральних ковбасних оболонок "Хінкель-Когут", що працює на ринку з 2001 р.
Підприємство має власне виробництво і займається постачанням і калібруванням сировини з провідних світових та європейських м'ясозаготівельних підприємств. Основною продукцією є свиняча, яловича і бараняча черева різноманітних калібрів та гатунків, а також міхурі, круга і синюга мокрого посолу. На виробництві запроваджено систему контролю НАССР, що забезпечує відповідність продукції заявленим калібрам, кількістю метрів і числом відрізків у пучку. Підприємство також здійснює експорт власної продукції у країни ЄС.

Щиро дякуємо доктору ветеринарних наук Сімонову М.Р. за змістовне заняття на виробництві!

load page 0.072871 second, load CPU 0.05