Факультет харчових технологій та біотехнології

 

Декан, доктор ветеринарних наук, професор    Паска Марія Зіновіївна

Заступники декана:

доцент,  кандидат технічних наук  Драчук Уляна Романівна

доцент   Коваль Галина Михайлівна

асистент  Білик Оксана Ярославівна

____________________________________________________________________________________________

<НОВИНИ>     <ПРО ФАКУЛЬТЕТ>  <ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ>  <НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ>    <БАЗИ ПРАКТИК>     <РОЗПОДІЛ СТУДЕНТІВ НА ПРАКТИКУ> 

На базі ДУ «Агроосвіта»  м. Київ відбулося засідання  Науково-методичних комісій (підкомісій) сектору вищої освіти Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України: НМК 10 з «Будівництва та технологій» підкомісія 181 «Харчові технології».
Детальніше...

Важливою умовою забезпечення випуску продукції високої якості є знання дисциплін «Технології галузі», «Технології переробки птиці», «Технологічного обладнання галузі, а також поєднання набутих теоретичних знань з практичною підготовкою в умовах виробництва.
Детальніше...

7 грудня 2016 року викладачами кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів факультету харчових технологій та біотехнології зі студентами 4-курсу було проведено комплексне заняття в умовах виробництва на ПАТ «Львівський жировий комбінат» під керівництвом професора Паски М.З. та ст. викладача Галуха Б.І. 
Детальніше...

paska

Декан факультету
доктор ветеринарних наук, професор
Паска Марія Зіновіївна

Заступник декана
кандидат технічних наук
Драчук Уляна Романівна

Заступник декана
доцент
Коваль Галина Михайлівна

Заступник декана
асистент
Білик Оксана Ярославівна

load page 0.829409 second, load CPU 0.26