Факультет харчових технологій та біотехнології

 

Декан, доктор ветеринарних наук, професор    Паска Марія Зіновіївна

Заступники декана:

доцент,  кандидат технічних наук  Драчук Уляна Романівна

доцент   Коваль Галина Михайлівна

асистент  Білик Оксана Ярославівна

____________________________________________________________________________________________

<НОВИНИ>     <ПРО ФАКУЛЬТЕТ>  <ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ>  <НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ>    <БАЗИ ПРАКТИК>     <РОЗПОДІЛ СТУДЕНТІВ НА ПРАКТИКУ> 

Бути студентом – це той час, коли людина приймає рішення, які визначають практично все її подальше життя. Тому надзвичайно важливо зустріти на цьому шляху правильних і мудрих вчителів і наставників. Однозначно можна стверджувати, що неабияк пощастило тим молодим людям, котрі зробили мудрий вибір і пов’язали свої студентські роки навчаючись в нашому університеті, зокрема на факультеті харчових технологій та біотехнології. 
Детальніше...

На кафедрітехнологіїм’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів згідно навчального плану, робочоїпрограми проведено практичне заняття з студентами 4 курсу з дисципліни «Технології галузі», тема заняття «Виготовлення м’ясних посічених напівфабрикатів. Розрахунок сировини для посічених напівфабрикатів» (лектор д-р. вет. наук ПАСКА М.З., асистенти МОЛДАВАНОВА Л.К., СІМОНОВА І.І.).

Детальніше...

На базі ДУ «Агроосвіта»  м. Київ відбулося засідання  Науково-методичних комісій (підкомісій) сектору вищої освіти Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України: НМК 10 з «Будівництва та технологій» підкомісія 181 «Харчові технології».
Детальніше...

paska

Декан факультету
доктор ветеринарних наук, професор
Паска Марія Зіновіївна

Заступник декана
кандидат технічних наук
Драчук Уляна Романівна

Заступник декана
доцент
Коваль Галина Михайлівна

Заступник декана
асистент
Білик Оксана Ярославівна

load page 0.056558 second, load CPU 0.39