Факультет харчових технологій та біотехнології

 

Декан, доктор ветеринарних наук, професор    Паска Марія Зіновіївна

Заступники декана:

доцент,  кандидат технічних наук  Драчук Уляна Романівна

доцент   Коваль Галина Михайлівна

асистент  Білик Оксана Ярославівна

____________________________________________________________________________________________

<НОВИНИ>     <ПРО ФАКУЛЬТЕТ>  <ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ>  <НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ>    <БАЗИ ПРАКТИК>     <РОЗПОДІЛ СТУДЕНТІВ НА ПРАКТИКУ> 

На кафедрітехнологіїм’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів згідно навчального плану, робочоїпрограми проведено практичне заняття з студентами 4 курсу з дисципліни «Технології галузі», тема заняття «Виготовлення м’ясних посічених напівфабрикатів. Розрахунок сировини для посічених напівфабрикатів» (лектор д-р. вет. наук ПАСКА М.З., асистенти МОЛДАВАНОВА Л.К., СІМОНОВА І.І.).

На занятті вивчено методи органолептичної оцінки визначення свіжості та хімічного аналізу свіжості основної м’ясної сировини для виробництва м’ясних посічених напівфабрикатів. Згідно рецептури студентами проведено розрахунки сировини, вироблено дослідні зразки м’ясних посічених напівфабрикатів. Встановлено вплив рецептурних компонентів на втрати маси після термічної обробки. Проведено їх органолептичне дослідження за 5-ти баловою шкалою. Серед фізико-хімічних показників вироблених напівфабрикатів встановлено їх відповідність за показниками вмісту масової частки вологи та солі.

 

Традиційно смачна і корисна дегустація виготовлених м’ясних виробів! Дякуємо за цікаві заняття! 

 

 

 

 

 

 

 

 

paska

Декан факультету
доктор ветеринарних наук, професор
Паска Марія Зіновіївна

Заступник декана
кандидат технічних наук
Драчук Уляна Романівна

Заступник декана
доцент
Коваль Галина Михайлівна

Заступник декана
асистент
Білик Оксана Ярославівна

load page 0.078253 second, load CPU 0.29