Факультет харчових технологій та біотехнології

 

Декан, доктор ветеринарних наук, професор    Паска Марія Зіновіївна

Заступники декана:

доцент,  кандидат технічних наук  Драчук Уляна Романівна

доцент   Коваль Галина Михайлівна

асистент  Білик Оксана Ярославівна

____________________________________________________________________________________________

<НОВИНИ>     <ПРО ФАКУЛЬТЕТ>  <ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ>  <НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ>    <БАЗИ ПРАКТИК>     <РОЗПОДІЛ СТУДЕНТІВ НА ПРАКТИКУ> 

Студенти 3 курсу згідно навчального плану та робочої програми з дисципліни "Загальні технології харчових виробництв" розділу " Технологія сировини водного походженя" ( лектор д. вет. н., проф. Паска М.З., асистенти Кринська Н. В., Сімонова І. І.) провели практичне заняття на виробництві  ПП "Укрриба".

Завдяки сприянні директора підприємства Олександра Михайловича та головного технолога Лілії Богданівни студенти ознайомилися з технологіями розморожування та засолювання риби, зокрема оселедця, салаки, скумбрії, побачили процес коптіння риби.

 

Найбільш цікавим для студентів було ознайомлення з технологією виробництва пресервів з оселедця.

Практичне заняття завершилось дегустацією. 

Дякуємо керівництву за надануможливість побувати на підприємстві. 

paska

Декан факультету
доктор ветеринарних наук, професор
Паска Марія Зіновіївна

Заступник декана
кандидат технічних наук
Драчук Уляна Романівна

Заступник декана
доцент
Коваль Галина Михайлівна

Заступник декана
асистент
Білик Оксана Ярославівна

load page 0.079076 second, load CPU 0.09