Факультет харчових технологій та біотехнології

 

Декан, доктор ветеринарних наук, професор    Паска Марія Зіновіївна

Заступники декана:

доцент,  кандидат технічних наук  Драчук Уляна Романівна

доцент   Коваль Галина Михайлівна

асистент  Білик Оксана Ярославівна

____________________________________________________________________________________________

<НОВИНИ>     <ПРО ФАКУЛЬТЕТ>  <ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ>  <НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ>    <БАЗИ ПРАКТИК>     <РОЗПОДІЛ СТУДЕНТІВ НА ПРАКТИКУ> 

Практичне заняття на виробництві- перший крок до формування мислення інженера технолога. Студенти 2 та 3 курсу кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів та викладачі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім.. С.З. Гжицького професор  Паска М.З., асистенти  Сімонова І.І., Молдаванова Л. К. відвідали підприємство з виготовлення натуральних ковбасних оболонок "Хінкель-Когут", що працює на ринку з 2001 р.
Підприємство має власне виробництво і займається постачанням і калібруванням сировини з провідних світових та європейських м'ясозаготівельних підприємств. Основною продукцією є свиняча, яловича і бараняча черева різноманітних калібрів та гатунків, а також міхурі, круга і синюга мокрого посолу. На виробництві запроваджено систему контролю НАССР, що забезпечує відповідність продукції заявленим калібрам, кількістю метрів і числом відрізків у пучку. Підприємство також здійснює експорт власної продукції у країни ЄС.

Щиро дякуємо доктору ветеринарних наук Сімонову М.Р. за змістовне заняття на виробництві!

paska

Декан факультету
доктор ветеринарних наук, професор
Паска Марія Зіновіївна

Заступник декана
кандидат технічних наук
Драчук Уляна Романівна

Заступник декана
доцент
Коваль Галина Михайлівна

Заступник декана
асистент
Білик Оксана Ярославівна

load page 0.070548 second, load CPU 0.05