Кафедра технології м'яса, м'ясних та олійно-жирових виробів

Завідувач кафедри
професор, доктор ветеринарних наук
Паска Марія Зіновіївна

Студенти 3 та 4 курсу кафедри «Технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів» відвідали м’ясопереробний комплекс «Росана». 

 

Детальніше...

Невід’ємною складовою частиною процесу підготовки фахівців у вищих навчальних закладах є поєднання теоретичних і практичних навиків і вмінь студентів. Головне завдання – поглиблення знань здобутих в стінах рідного університету на лекційних, лабораторних і практичних заняттях, та в процесі самостійної роботи.

Детальніше...

14 квітня відбувся перший міжнародний семінар для виробників м'ясної продукції від Хр. Хансен Україна, що знаходиться у с. Чайки Києво-Святошинського району  по вул. Антонова 8а.

Детальніше...

Детальніше...

Детальніше...

Дочірні категорії

load page 0.077504 second, load CPU 0.2