Кафедра технології молока і молочних продуктів

Завідувач кафедри
професор, доктор сільськогосподарських наук
Цісарик Орися Йосипівна

24.11.2017 року було проведене практичне заняття в умовах лабораторії ВСЕ на привокзальному ринку згідно навчальної програми дисципліни «Контроль якості харчових виробництв»  для студентів 2-го курсу СП  факультету харчових технологій та біотехнології під керівництвом професора університету Гачака Ю.Р.  Лабораторія має 2 відділи, де проводяться численні дослідження м’ясних виробів, молочної продукції, меду та інших харчових продуктів.

Детальніше...

Наукова робота студентів- необхідна складова формування кваліфікованих фахівців для харчової галузі. Повсякденна робота у студентських гуртках, виступи на конференціях не лише відкривають серед молоді молодих і обдарованих людей,- це  імідж вузу , і своєрідна профорієнтація  в Україні.
Детальніше...

Підготовка висококваліфікованих спеціалістів для молочної галузі неможлива без застосування різноманітних форм і методів навчання. Із врахуванням сучасних вимог, широкого впровадження візуалізації у навчальному процесі на кафедрі технології молока і молочних продуктів 2.11.2016 р. було проведене чергове заняття по дегустаційній оцінці 10-ти видів нових видів кисломолочних напоїв.
Детальніше...

«Галичина» – одне із сучасних, всебічно оснащених молокопереробних підприємств Західного регіону України. Біля 40 одиниць різноманітної молочної продукції   щоденно радує око вітчизняного споживача. Приємно, що цей перелік постійно зростає та видозмінюється.

Детальніше...

На кафедрі технології молока і молочних продуктів 25.09.2017 року відбулись захисти звітів виробничої практики з «Харчових технологій» студентами 4 та 2-СП курсів. Студенти проявили велику зацікавленість до виробничих процесів на підприємствах харчової промисловості м. Львова, Львівської та Рівненської областей. 
Детальніше...

Дочірні категорії

load page 1.087593 second, load CPU 0.13