EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

«ЗАГАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ», Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, кафедра технології молока і молочних продуктів, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, Другий (магістерський), 3 курс

 «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ГАЛУЗІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Другий (магістерський), 1 курс

«КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 1 курс (скорочена програма)

«Контроль якості харчових виробництв», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 3-й курс

МЕТОДОЛОГІЯ ХАРЧОВОЇ НАУКИ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Другий (магістерський), 1 курс

 «МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ЇХ ПРОДУКТИ У МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВАХ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Другий (магістерський), 1 курс

 «МІКРОБІОЛОГІЯ ГАЛУЗІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс (з скороченим терміном навчання)

«НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА СТУДЕНТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 4 курс

 «ОСНОВИ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс (скорочена програма)

 «Основи отримання та первинної обробки молока», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 1 курс

 «ОСНОВИ ПРОМИСЛОВОГО БУДІВНИЦТВА ТА САНІТАРНОЇ ТЕХНІКИ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 3 курс

 «ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ МОЛОЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс (скорочена програма)

 «СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 1 курс

 «ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс

 «ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 3 курс

 «ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 3 курс

 «ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОКА І МОЛОКОВМІСНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс (скорочена програма)

«ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОКА І МОЛОКОВМІСНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 3 курс

«ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОКА І МОЛОКОВМІСНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 4 курс

«ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБЛЕННЯ ВТОРИННИХ МОЛОЧНИХ РЕСУРСІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 4 курс

 «УСТАТКУВАННЯ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Біотехнології та біоінженерія, Перший (бакалаврський), 3 курс

 «УСТАТКУВАННЯ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ВИРОБНИЦТВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Фармація промислова фармація, Другий (магістерський), 3 курс

  «ФАРМАЦЕВТИЧНІ АСПЕКТИ НУТРИЦІОЛОГІЇ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології молока і молочних продуктів, Фармація промислова фармація, Другий (магістерський), 2 курс

 «ХАРЧОВІ ДОБАВКИ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс (скорочена програма)

 «ХІМІЯ ТА ФІЗИКА МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 1 курс (скорочена програма)

 «ХІМІЯ ТА ФІЗИКА МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Харчові технології, Перший (бакалаврський), 2 курс

 «ГІГІЄНА ХАРЧУВАННЯ З ОСНОВАМИ НУТРИЦІОЛОГІЇ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології молока і молочних продуктів, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» Другий (магістерський), 1 курс 

 

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru