EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 «ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ У М’ЯСНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ» Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, Харчові технології, перший (бакалаврський), 2 курс.

«ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, Харчові технології, бакалавр, 2 КУРС.

«ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ У М’ЯСНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ» Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, Харчові технології, перший (бакалаврський), 2 курс.

«ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСА І М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, Харчові технології, Бакалавр,  3 курс.

«ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСА», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, Харчові технології, Бакалавр, 2 курс (скорочена програма).

«ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології,Кафедра технології зберігання, консервування та переробки м’яса, Харчові технології, Бакалавр, 2 курс.

«ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ», Факультет економіки та менеджменту, Кафедра технології зберігання, консервування та переробки м’яса, Менеджмент, Бакалавр, 4 курс.

«ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСА І М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, Харчові технології, Бакалавр, 4 курс.

«ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ», Факультет економіки та менеджменту, Кафедра технології зберігання, консервування та переробки м’яса, Менеджмент, Бакалавр, 1 курс.

«ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, Харчові технології, Бакалавр, 3 курс.

«БІОТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, Харчові технології, Магістр, 1 курс.

«ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ГАЛУЗІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, Харчові технології, Магістр, 1 курс.

«ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ», Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, Екологія, Бакалавр, курс другий.

«КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІ», Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, Харчові технології, Бакалавр, 1 курс (скорочена програма).

«ТЕХНОЛОГІЯ ПТИЦІ», Факультет харчових технологій та біотехнології,  Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів,  Харчові технології, Бакалавр, 4 курс.

«ОСНОВИ ПРОМИСЛОВОГО БУДІВНИЦТВА І САНІТАРНОЇ ТЕХНІКИ», Факультет харчових технологій та біотехнології,  Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів,  Харчові технології, Бакалавр, 3 курс.

«ОСНОВИ ПРОМИСЛОВОГО БУДІВНИЦТВА І САНІТАРНОЇ ТЕХНІКИ», Факультет харчових технологій та біотехнології,  Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів,  Харчові технології,  Бакалавр, 1 курс (скорочена програма).

«КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІ», Факультет харчових технологій та біотехнології,  Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, Харчові технології,  Бакалавр, 3 курс.

«СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ  ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ», Факультет харових технологій та біотехнології, Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, освітня програма «Харчові технології», Бакалавр, 1 курс.

«ХАРЧОВІ ДОБАВКИ», Факультет харових технологій та біотехнології, Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, Харчові технології, Бакалавр, 2 курс (скорочена програма).

«МЕТОДОЛОГІЯ ХАРЧОВОЇ НАУКИ», Факультет харових технологій та біотехнології, Кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, Харчові технології, Магістр, 1 курс 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru