EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

“СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИКЛАДАННЯ” Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, Кафедра філософії та педагогіки, Освітні, педагогічні науки, Магістр, 1 курс.

“МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ ЕКОНОМІКИ” Факультет економіки та менеджменту, Кафедра філософії та педагогіки, Маркетинг, Бакалавр, 2 курс.

“МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ”  Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, Кафедра філософії та педагогіки, Екологія, Магістр, 1 курс.

“ПОРІВНЯЛЬНА ПЕДАГОГІКА” Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, Кафедра філософії та педагогіки, Освітні, педагогічні науки, Магістр, 1 курс.

“ПОЛІТОЛОГІЯ” Факультет ветеринарної медицини, Кафедра філософії та педагогіки, Ветеринарна медицина, Магістр, 2 курс.

“ПЕДАГОГІЧНА РИТОРИКА” Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, Кафедра філософії та педагогіки, Освітні, педагогічні науки, Магістр, 1 курс.

“НАУКОВІ КОМУНІКАЦІЇ” Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, Кафедра філософії та педагогіки, Освітні, педагогічні науки, Магістр, 1 курс.

“НАУКОВІ КОМУНІКАЦІЇ” Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, Кафедра філософії та педагогіки, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, Магістр, 1 курс.

“ФІЛОСОФІЯ”  Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, Кафедра філософії та педагогіки,  Фізична реабілітація та ерготерапія, Бакалавр, 1 курс.

“PHILOSOPHY” Факультет ветеринарної медицини, Кафедра філософії та педагогіки, Ветеринарна медицина, Магістр, 2 курс (foreign students).

“КУЛЬТУРОЛОГІЯ” Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра філософії та педагогіки, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 1 курс.

“ФІЛОСОФІЯ” Біолого-технологічний факультет, Кафедра філософії та педагогіки, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Бакалавр, 1 курс.

“ФІЛОСОФІЯ З ОСНОВАМИ ЛОГІКИ” Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, Кафедра філософії та педагогіки, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, Магістр, 1 курс.

“СОЦІОЛОГІЯ” Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, Кафедра філософії та педагогіки, Право, Бакалавр, 1 курс.

“ПОЛІТОЛОГІЯ ТА СОЦІОЛОГІЯ” Факультет харчових технологій та біотехнології, Кафедра філософії та педагогіки, Біотехнології та біоінженерія, Бакалавр, 3 курс.

“ПСИХОЛОГІЯ ДІЯЛЬНОСТІ ТА НАВЧАЛЬНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ” Факультет економіки та менеджменту, Кафедра філософії та педагогіки, Маркетинг, Бакалавр, 1 курс.

“ІСТОРІЯ УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ” Факультет економіки та менеджменту, Кафедра філософії та педагогіки, Менеджмент, Бакалавр, 1 курс.

“ПЕДАГОГІКА ВИЩОЇ ОСВІТИ” Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, Кафедра філософії та педагогіки, Освітні, педагогічні науки, Магістр, 1 курс.

“ПЕДАГОГІКА І ПСИХОЛОГІЯ ВИЩОЇ ШКОЛИ” Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, Кафедра філософії та педагогіки, Право, Магістр, 1 курс.

“ПСИХОЛОГІЯ УПРАВЛІННЯ В ТУРИЗМІ” Факультет економіки та менеджменту, Кафедра філософії та педагогіки, Туризм, Магістр, 1 курс.

“ПСИХОЛОГІЯ” Факультет економіки та менеджменту, Кафедра філософії та педагогіки, Туризм, Бакалавр, 1 курс.

“ФІЛОСОФІЯ” Факультет ветеринарної гігієни, екології та права, Кафедра філософії та педагогіки, Фармація, промислова фармація, Магістр, 1 курс.

“ФІЛОСОФІЯ З ОСНОВАМИ ЛОГІКИ” Факультет ветеринарної медицини, Кафедра філософії та педагогіки, Ветеринарна медицина, Магістр, 1 курс.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru