Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

19 вересня 2023 року доцент кафедри водних біоресурсів та аквакультури Пукало П.Я. взяв участь в онлайн семінарі на тему: «Гідрохімічний режим водойм та його вплив на фізіологічний стан риби», який відбувся за участі керівництва Держрибагентства, Іхтіопатологічної лабораторії, НУБіП України та громадськості.

Під час заходу акцентували увагу на актуальних аспектах впливу гідрохімічного режиму водойм на фізіологічний стан гідробіонтів. Наголошено, що своєчасне виявлення заморів у рибницьких ставках та проведення відповідних заходів, направлених на їх запобігання і ліквідацію, сприятимуть підтриманню оптимального гідрохімічного режиму і підвищенню рибопродуктивності.

 

2

Під час семінару окремо розглянули питання визначення економічних збитків, які виникають внаслідок загибелі риби. Були представлені базові кроки та підходи для обчислення таких збитків, а також роз’яснена Методика, яка визначає порядок розрахунку розмірів збитків, заподіяних рибному господарству та інші важливі аспекти.

3

4

Учасників заходу також інформували про вплив екологічних факторів на гідрохімічний режим водойм. Було висвітлено, що контроль за гідрохімічним режимом є критично важливим для успішного ведення рибництва. Зазначено, що неправильно вжиті або недостатні заходи з усунення негативних змін у гідрохімічному режимі є головною причиною високого відходу риби і зниження рівня рибопродуктивності, а також сприяють поширенню різних захворювань серед гідробіонтів.

Пукало П.Я., доцент кафедри водних біоресурсів та аквакультури

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru