Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 18–25 грудня 2023 року на кафедрі водних біоресурсів та аквакультури працювала екзаменаційна комісія з публічного захисту магістерських робіт та проведення кваліфікаційного екзамену здобувачами вищої освіти, що в повному обсязі виконали навчальний план за освітньо-професійною програмою “Водні біоресурси та аквакультура” магістерського рівня.

Очолила комісію Анна Тучапська – кандидат сільськогосподарських наук, науковий співробітник відділу вивчення біоресурсів водосховищ Інституту рибного господарства НААН України.

Робота екзаменаційної комісії відбулася в атмосфері дружньої наукової дискусії, під час якої лунали обґрунтовані відповіді на предметні запитання від голови та членів комісії.

MyCollages 19

 

Здобувачі вищої освіти подали до захисту кваліфікаційні роботи, що мають наукову і практичну цінність. Під час захисту робіт випускники показали достатній рівень теоретичних умінь і практичних навиків у цілому з водних біоресурсів та аквакультури та у тематиці своїх робіт зокрема. Всі роботи ілюстровані світлинами з рибницьких господарств, схемами та графіками рибницьких заходів, які випускники представили на презентаціях.

Голова екзаменаційної комісії, завідувач та співробітники кафедри водних біоресурсів та аквакультури привітали своїх випускників, із завершенням навчання та побажали й надалі самовдосконалюватися, постійно підвищувати свій професійний рівень, працювати над собою та вірити у свої сили, завжди бути прикладом для наслідування як у професійному, так і у людському сенсі.

Допис підготував Василь Сенечин, доцент кафедри водних біоресурсів та аквакультури

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru