Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького факультету харчових технологій та біотехнології, спеціальності 181 “Харчові технології” ОПП “Технології зберігання, консервування і переробки м’яса” та “Технології зберігання, консервування і переробки молока” в межах академічної мобільності взяли участь у вивченні дисципліни “Інжиніринг підприємств харчової промисловості”.
У плідній дискусії спільно зі здобувачами Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя – факультету інженерії машин, споруд та технологій ТНТУ, кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ, опанували знання з удосконалення побудови технологічного процесу шляхом прийнятих інноваційних інженерних рішень на харчових підприємствах та роботу з вирішення задач проєктування підприємств харчової промисловості. Об’єкт інжинірингу – унікальний об’єкт.
Щиро дякую ЗСУ за можливість навчати талановиту молодь.
З вірою у перемогу, ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
Допис підготувала Анастасія ЛЯЛИК, кандидат технічних наук, Тернопільський ТНТУ імені Івана Пулюя