Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 2

Важливим етапом у формуванні майбутнього фахівця за спеціальністю 181 «Харчові технології» є самостійна робота студента, зокрема залучення найкращих представників до науково-дослідної роботи (НДР). До НДР студенти залучаються через студентський науковий гурток. Заняття в науковому гуртку залишаються найвищим рівнем професійної підготовки студентів у здобутті вмінь і навичок, котрі базуються на суб’єктивній творчості. Починаючи з першого курсу, здобувачі вищої освіти бакалаврського і магістерського рівнів мають змогу поглиблено опрацьовувати теоретичні і практичні аспекти дисциплін, що вивчаються. Основним видом діяльності студентського наукового гуртка є виконання студентами у позааудиторний час наукових досліджень за напрямами, які вивчає кафедра. Студенти пишуть резюме, готують мультимедійні презентації, які згодом подаються як тези, публікують у наукових виданнях кращих робіт та оприлюднюють на науково-практичних конференціях студентів.

зображення viber 2025 05 12 15 53 13 356

У квітні 2025 року на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів відбулося засідання наукового гуртка «М’ясо&ТехЛаб», де студенти доповідали щодо своїх наукових досліджень, які планують представляти на студентській науковій конференції.

Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru