Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

15 вересня 2025 року на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів факультету харчових технологій та біотехнології ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького відбулася гостьова лекція для здобувачів вищої освіти 1 та 2 курсів другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Захід відбувся у форматі on-line.

3 1

зображення viber 2025 09 16 19 47 26 246

Лекцію для студентів провела завідувач лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи №22 ринку «Нижній Шувар» м. Львова Наталія Васерук. У своїй доповіді лектор представила змістовний та візуально насичений матеріал у формі презентації на тему «Підтвердження відповідності продукції м’ясопереробних підприємств та сертифікація систем якості».

У заході взяли участь в.о. декана факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль, в.о. завідувача кафедри та гарант освітньо-професійної програми Уляна Драчук, науково-педагогічні працівники кафедри, здобувачі вищої освіти.

Тематика лекції викликала значний інтерес серед слухачів завдяки актуальності у сучасних умовах діяльності м’ясопереробної галузі. Жваве обговорення та дискусія підтвердили важливість порушених питань.

Колектив кафедри щиро дякує пані Наталії Васерук за змістовний виступ та висловлює сподівання на подальшу співпрацю й проведення нових гостьових лекцій.

2

Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru