Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

0 02 05 c0cf3e3bebec00f5a6936ffb4b018fa89d01218495309fcaa13b2919d50a3bcf 88eafe4d0c92391d

У результаті плідного діалогу представників Держпродспоживслужби та Сектору оцінки ризиків з європейськими колегами щодо підвищення обізнаності серед молоді з оцінки ризиків та розвитку такої діяльності в Україні, було зарезервовано одне місце для студента факультету ветеринарної медицини ЗВО України для участі у Літній школі UNA EUROPA VPH 2023 (м. Болонья, Італія) у червні 2023 року.

Приємно повідомити, що за результатами відбору, проведеного головним спеціалістом Сектору оцінки ризиків Держпродспоживслужби Катериною Чужакіною серед студентів факультетів ветеринарної медицини України , право участі у проекті було надано студентці 6 курсу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького – Олександрі Двилюк.

Її наставником була доцент кафедри фармакології та токсикології Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького – Леськів Христина.

Дана програма була проведена під егідою напряму UNA Europa «Єдине здоров'я» на кафедрі ветеринарної медицини Болонського університету (UNIBO) з 26 по 30 червня 2023 року, в якій взяли участь студенти 20 європейських та асоційованих країн.

Метою цієї програми було створення унікальної екосистеми навчання, де студенти мали змогу аналізувати свій практичний досвід та консолідувати свої компетенції.

Зокрема, програма дала можливість отримати міждисциплінарні навички та розвивати здатність керувати складними ситуаціями, зокрема коли інформація є неповною.

Студенти брали участь у численних практичних завданнях, пов'язаних з виробництвом продуктів харчування "від ферми до столу". Практична робота включала моніторинг, нагляд, оцінку ризиків та інтерпретацію результатів тестів на молочно-м'ясних фермах, комерційних фабриках прошутто крудо та підприємствах з переробки яловичини, а також відвідування бойні UNIBO.

Учасники отримали ситуаційні завдання, які виконували в групах або індивідуально. Під час пленарного засідання, студенти мали змогу презентувати свої висновки та обговорити їх з зовнішніми зацікавленими сторонами та представниками галузі.

Цей досвід є прикладом активної участі студентів у міжнародних програмах та підтвердженням високого рівня підготовки наших студентів у галузі ветеринарної медицини.

 
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru