Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2023 09 11 11 58 48 891

Минулого тижня (04.09.2023-08.09.2023) Вроцлавський університет природничих наук (Польща) приймав понад тридцять представників десяти українських університетів у рамках проєкту INTERACT. Делегація нашого університету у складі Ігора Двилюка (проректора з науково-педагогічної роботи), Оксани Палич (начальниці відділу міжнародних зв’язків), професора Василя Стефаника та Михайла Подоляка (завідувача кафедри української та іноземних мов ім. Я. Яреми) взяла участь у всіх заходах, презентаціях, зустрічах та обговореннях, які були спрямовані на інтеграцію з партнерами з України та обмін знаннями та досвідом.

Вроцлавський університет бере участь у транснаціональному альянсі європейських університетів EU GREEN, створеному в рамках програми ERASMUS+ дев’ятьма установами-партнерами з усієї Європи, які сформують один із перших «Університетів майбутнього».

Проект INTERACT має на меті залучити українські університети до діяльності EU GREEN. Це інвестиція в потенціал українських університетів.

У рамках заходу представники десяти українських університетів прослухали лекції та презентації науковців Вроцлавського університету природничих наук, спеціалістів Освітнього центру IDEA чи тих, хто працює в структурах програми Horizon Europe, і навіть директора Офісу програм для інституцій NAWA – Катажини Алексі, яка розповіла про те, як Агенція зосереджена на розвитку України. Рута Зарнаускайте, керівниця підрозділу «Асоціація Горизонт Європа» Європейської Комісії, прочитала лекцію про можливості підтримки України у сфері досліджень та інновацій. Чудовим прикладом успішної співпраці в рамках консорціуму EU GREEN став також семінар др. Шона Маккарті – професора Університетського коледжу Корка та керуючого директора Hyperion Ltd, ірландської компанії, що розробляє навчальні курси для вчених. Останній день роботи був спрямований на нарощування потенціалу, напрацювання подальших кроків (спільних та індивідуальних) в рамках співпраці між українськими партнерами. З доповіддю про розвиток потенціалу виступив проф. Вадим Ткачук, проректор Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Ми щиро вдячні нашим польським колегам за чудову організацію та тепле прийняття. Багато інформації, безліч можливостей, широкий спектр перспектив. Працюємо на благо нашого Університету та країни в цілому.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru