Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 2

28-29 вересня 2023 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ) відбулась Міжнародна наукова конференція «Патоморфологія сьогодення» присвячена 125-річчю заснування Університету.
Учасниками цієї конференції були представники Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології імені С. З. Ґжицького. Завідувач кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії, професор Жила Микола Іванович виступив із доповіддю на тему: «Патоморфологічні зміни у курей-бройлерів за трансмісивного вірусного провентрикуліту». Також доповідь на тему: «Патоморфологічні зміни в легенях та нирках червоновухих черепах за пневмонії та лікування гентаміцином» виголосив аспірант кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії Чулюк В’ячеслав Ігорович.

У роботі конференції взяли участь не тільки представники факультетів ветеринарної медицини різних вищих навчальних закладів України, а й вчені з Польщі, Чехії.
Учасники конференції мали змогу поспілкуватися, обмінятися науковими здобутками, обговорити актуальні питання щодо морфологічних досліджень за різних патологічних процесів, відвідати музей кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. академіка Касьяненка.

MyCollages 1

Професор  Микола Жила

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru