Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2

Протягом квітня 2024 року лікар-ординатор кафедри епізоотології Наталія Бонюк та студенти-волонтери нашого Університету долучилися до акції щодо масової стерилізації та вакцинації домашніх тварин в умовах притулку “Домівка врятованих тварин. Організаторами заходу стали американська команда фахівців Good Fix благодійної організації Greater Good Cherities та спілка захисту тварин зі Львова “Домівка врятованих тварин”.

За час проведення акції нагодою простерилізувати та провакцинувати своїх домашніх улюбленців скористалися 772 власники тварин. Загалом 599 котів та 173 собаки отримали кваліфіковану допомогу від ветеринарних спеціалістів Львова та наших закордонних колег. Комплекс наданих послуг охопив ідентифікацію тварини шляхом її чіпування, вакцинацію від сказу та інших інфекційних хвороб собак і котів, обробку від ектопаразитів та стерилізації.

2

Проведені лікувально-профілактичні заходи допоможуть запобігти неконтрольованому розмноженню котів та собак, а також покращити епізоотичну ситуацію в місті щодо інфекційних захворювань.

Допис підготувала Юлія МАРТИНІВ, доктор філософії
Фото Наталії БОНЮК

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru