<<<повернутись до переліку факультетів

Водні біоресурси

Технологія виробництва переробки продуктів тваринництва

Вибіркові суспільні 3,4,5,6 семестр (архів zip)

Вибіркові іноземні мови (архів zip)


Робочі програми

“ГОДІВЛЯ ЕКЗОТИЧНИХ ТВАРИН ” напрям підготовки 6.090102
“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

“ДЕКОРАТИВНЕ ТВАРИННИЦТВО” напрям підготовки 6.090 102
«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
ОКР «Бакалавр»

ЕКОЛОГІЯ ЖИВЛЕННЯ напрям підготовки 6.090.102
„Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ”
ОКР «Бакалавр»

ЕТОЛОГІЯ ТВАРИН напрям підготовки 6.090.102
„Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ”
ОКР «Бакалавр»

«ЗБЕРІГАННЯ ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ КОРМІВ» напрям підготовки 6.090102
«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

ЗООТЕХНІЧНИЙ ОБЛІК ТА АВТОМАТИЧНІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ У ТВАРИННИЦТВІ напрям підготовки 6.090102 „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ” ОКР «Бакалавр»

РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Технологія виробництва продукції козівництва» напрям підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОКР «Бакалавр»

«Луківництво» напрям підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

“ОСНОВИ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ” напрям підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва» ОКР (бакалавр)

“Радіобіологія” напрям підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

«РАЦІОНАЛЬНЕ ЖИВЛЕННЯ ЛЮДЕЙ» напрям підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

«ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА РОСЛИННИХ КОРМІВ» напрям підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

 

Слово до молоді!

Дорогі наші друзі!
Дозвольте мені висловити кілька думок, що мають пряме відношення до справ, які Вас цікавлять.

Степан Ґжицький
"Слово до молоді!"

Цікаві події

load page 0.066737 second, load CPU 0.01