EN   UA

IMG 559042bac3e0119f3569675a715650bb V1

Круглий стіл групи забезпечення та гаранта ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” другого (магістерського ) рівня вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”
Стратегія реформування вищої освіти передбачає створення системи моніторингу та постійного поліпшення якості вищої освіти, що відповідає рекомендаціям і стандартам Європейського простору вищої освіти. Тому гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” спеціальності 181 “Харчові технології” Уляна Драчук 22 листопада 2023 року організувала зустріч науково-педагогічних працівників, які залучені до освітньої програми. Запрошені від адміністрації: проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк і декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль.

Детальніше...

01 05 09

Вітаємо студентку 4 курсу ФХТБ спеціальності 181"Харчові технології" Гординську Юлію з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за темою: "Розробка технології нових видів посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів лікувально-профілактичного призначення" виконаної під керівництвом доцента кафедри технології м'яса, м'ясних та олійно-жирових виборів Ірини Михайлівни Басараб.

Детальніше...

IMG 1230 Copy

ДРАЧУК УЛЯНА РОМАНІВНА –завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, кандидат технічних наук, доцент
Освіта: вища, у 1997 році закінчила Львівську академію ветеринарної медицини імені С.З. Ґжицького і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» та здобула кваліфікацію спеціаліста з технології зберігання, консервування та переробки м’яса.25 травня 2012 року у Вінницькому національному аграрному університеті (м. Вінниця) захистила кандидатську дисертацію на тему «Інтенсифікація екстрагування термолабільних субстанцій із застосуванням поверхнево-активних речовин на прикладі органопрепаратів» за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв (ДК № 008908 від 26 вересня 2012року). У лютому 2018 року отримала атестат доцента кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (АД № 000553).
Кар’єра: з 2006 року по 2009 рік – аспірант кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів; з 2010 по 2011 рік – асистент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів; з 2012-2018 – старший викладач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів; 2018 рік – доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів; з липня 2018 року по теперішній час – завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів.
Коло наукових інтересів: інтенсифікація тепло-масообмінних процесів при виробництві м’ясних продуктів спеціального призначення; виробництво м’ясних продуктів із використанням вторинних сировинних ресурсів та інноваційних харчових добавок.
Основні наукові та навчально- методичні праці: є автором та співавтором загалом 104 праць, Монографія за кордоном (Латвія) – 1; з яких наукові публікації включені до наукометричної базиScopusтаWebofScience -9; наукові праці включені до переліку фахових вид фахових видань МОН України -41, інші наукові праці 31; навчально-методичних праць - 16; деклараційних патенти -6.
Наукова робота: виконавець теми в межах робочого часу 0120U102503«Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів».
Підвищення кваліфікації: у 2017 році пройшла курси підвищення кваліфікації у Національному університеті біоресурсів та природокористування України та місячне стажування у Жешівському університеті Інститут біотехнології з 01.102017р – по 01.11.2017 р.). У липні 2022 року брала участь у навчальному стажуванні з підготовки проектів ЄС ERASMUSта обміну досвідом у проекті «MO-LAB 2»у Тюрингійській Агенції Європейських програм (м. Ерфрут, Німеччина).
Перелік закріплених навчальних дисциплін:
Теоретичні основи харчових виробництв.
Технології мʼяса і мʼясних продуктів.
Безвідходні технології мʼясної галузі.
Сучасні тенденції харчової індустрії.
Додаткові відомості:
З грудня 2022 експерт з розгляду наукових проектів МОН України.
Е – mail: ul.drachuk@ gmail.com, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 


KovalКОВАЛЬ ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА – доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, кандидат ветеринарних наук, доцент.
Освіта: вища, у 2002 році закінчила Львівську академію ветеринарної медицини імені С.З. Гжицького і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Ветеринарна медицина» та здобула кваліфікацію лікаря ветеринарної медицини – ветсанексперта. У 2008 році в Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького захистила кандидатську дисертацію на тему «Ветеринарно-санітарна експертиза яловичини, отриманої від бугайців поліської м’ясної та симентальської порід, за корекції мікроелементного живлення дефіцитними мікроелементами та їх метіонатами» за спеціальністю 16.00.09 – ветеринарно-санітарна експертиза (ДК № 051734 від 28 квітня 2009 року). У вересні 2015 року отримала атестат доцента кафедри загальнотехнічних дисциплін та контролю якості Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (12 ДЦ № 044196).
Кар’єра: з 2011 року по 2012 рік – асистент кафедри ветеринарно-санітарної і радіологічної експертизи, стандартизації та сертифікації; з 2012 по 2013 рік – старший викладач кафедри загальнотехнічних дисциплін; з 2015-2017 – доцент кафедри загальнотехнічних дисциплін; з липня 2018 року по теперішній час – декан факультету харчових технологій та біотехнології, та доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів.
Коло наукових інтересів: харчова та біологічна цінність харчових продуктів, виробництво м’ясних продуктів із використанням вторинних сировинних ресурсів.
Основні наукові та навчально- методичні праці: є автором та співавтором загалом 90 праць, наукові праці включені до переліку фахових вид фахових видань МОН України - 30, інші наукові праці 31; навчально-методичних праць - 16; деклараційних патенти - 4.
Наукова робота: виконавець теми в межах робочого часу 0120U102503 «Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів».
Підвищення кваліфікації: у 2014 році пройшла курси підвищення кваліфікації у м. Лодзь, Вища школа інформатики і живності (Республіка Польща); у 2022 році пройшла місячне стажування у Тюрингійській Агенції Європейських програм (м. Ерфрут, Німеччина).
Перелік закріплених навчальних дисциплін:
Товарознавство
Додаткові відомості:
Е – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


 

IMG 1192 CopyБАСАРАБ ІРИНА МИХАЙЛІВНА – доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, кандидат сільськогосподарських наук, доцент. Освіта: вища, у 2007 році закінчила Львівську національну академію ветеринарної медицини імені С.З. Ґжицького і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» та здобула кваліфікацію магістра з технології зберігання, консервування та переробки м’яса. 19 листопада 2013 року в Інституті біології тварин НААН України (м. Львів) захистила кандидатську дисертацію на тему «Зміна активності маркерних ензимів у крові та органах тварин за дії екзогенних чинників» за спеціальністю 03.00.04 – біохімія (ДК № 019600 від 14 лютого 2014 року). У березні 2019 року отримала атестат доцента кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (АД № 001949).

Кар’єра: з 2008 року по 2010 рік – аспірант НДІ біотехнологічних основ підвищення продуктивності тварин Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького; з 2011 по 2015 рік – асистент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів; з 2015-2017 – старший викладач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів; з 01 вересня 2016 року по 01 липня 2018 року – в. o. завідувача кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів; з 2017 року – доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів без вченого звання; з березня 2019 року по теперішній час – доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів.
Коло наукових інтересів: зміни біохімічних процесів у м’ясі та м’ясних продуктах оздоровчого призначення в процесі їх виробництва; виробництво інноваційних м’ясних продуктів із використанням нетрадиційної сировини.
Основні наукові та навчально-методичні праці: є автором та співавтором загалом 118 праць; з яких наукові публікації включені до наукометричної бази Scopusта Web of Science – 5; наукові праці включені до переліку фахових видань МОН України – 31, інші наукові праці – 44; навчально-методичних праць – 35; деклараційний патент – 1.
Наукова робота: виконавець теми в межах робочого часу 0120U102503 «Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів».
Підвищення кваліфікації: у 2017 році пройшла курси підвищення кваліфікації у Національному університеті біоресурсів та природокористування України та місячне стажування у Вармінсько-Мазурському університеті м. Ольштин (Польща) з 21.10.2018 р. – по 21.11.2018 р.).
Перелік закріплених навчальних дисциплін:
Проектування підприємств м’ясної промисловості
Технологічне обладнання м’ясної галузі
Технологія продуктів функціонального призначення
Інноваційні технології в мʼясній галузі
Додаткові відомості:
Е – mail: iryna.basarab@ gmail.com, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


IMG 1178 Copy

ГАЛУХ БОГДАН ІВАНОВИЧ – доцент кафедри кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, кандидат технічних наук, доцент.
Освіта: вища, у 2000 р. закінчив санітарно-технологічний факультет Львівської академії ветеринарної медицини імені С.З. Ґжицького і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія молока і молочних продуктів» та здобув кваліфікацію спеціаліста. 11 грудня 2012 року у Одеській національній академії харчових технологій (м. Одеса) захистив кандидатську дисертацію на тему «Технологічні особливості виробництва розсольних сирів з молока різних видів тварин» за спеціальністю 05.18.04 – технологія, м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів (ДК № 013073 від 28 березня 2013 року). У липні 2018 року отримав атестат доцента кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (АД № 001083).
Кар’єра: з 2004 по 2009 р.р. – аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького (спеціальність 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів). З лютого 2009 року. – асистент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів. З червня 2015 року – старший викладач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів. З липня 2017 року – доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів. З 2011 року – очолює відділ сприяння працевлаштуванню студентів і випускників (з грудня 2021 року – відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом).
Коло наукових інтересів: наукові основи розробки технологій регіональних м’ясних та олійно-жирових продуктів функціонального призначення із сировини Карпатського регіону.
Основні наукові та навчально-методичні праці: є автором та співавтором загалом 106 праць, 5 наукових публікацій включені до наукометричних баз Scopus та Web of Science; наукові праці включені до переліку фахових видань МОН України – 35, інші наукові праці 20; навчально-методичних праць - 45; деклараційні патенти - 1.
Наукова робота: виконавець теми в межах робочого часу 0120U102503 «Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів».
Підвищення кваліфікації: у 2017 році пройшов курси підвищення кваліфікації у Національному університеті біоресурсів та природокористування України та міжнародне стажування у Тюрінгійській агенції Европейських програм ThAEP (м.Ерфурт, Німеччина) з 17.01.2018 по 17.02.2018р. У липні-серпні 2022 року взяв участь у навчальному міжнародному стажуванні з підготовки проєктів ЄС ERASMUS та обміну досвідом у проекті «MO-LAB 2». Тема стажування: «Розробка і управління проєктами ЄС для підприємств харчової і переробної промисловості».
Перелік закріплених навчальних дисциплін:
Технологія переробки птиці
Основи промислового будівництва і санітарної техніки
Технологічна експертиза виробництва м’ясних продуктів.
Інжиніринг підприємств галузі
Додаткові відомості:
Нагороджений грамотами: голови Львівської обласної Ради і голови Львівської обласної державної адміністрації, та Львівської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу.
З вересня 2022 року член навчально-методичної ради університету,
У грудні 2021 року участь у експертній оцінці проєктів УкрІНТЕІ спільних українсько-словацьких науково-дослідних проєктів для реалізації у 2022 2023 рр.
Є учасником народного чоловічого хору «Дзвін». Бере активну участь у громадському житті університету.
Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


IMG 1223 Copy

РОМАШКО ІРИНА СЕРГІЇВНА –доцент кафедритехнології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, кандидат технічних наук.
Освіта: вища.У 1996 році закінчила Державний університет «Львівська політехніка»і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Біотехнологія» та здобула кваліфікацію інженера-технолога.25 жовтня 2002 року у НУ «Львівська політехніка» захистила кандидатську дисертацію на тему «Зневоднення нафтових емульсій поліестерами на основі поліетиленгліколів» за спеціальністю 05.17.07 – хімічна технологія палива і пальномастильних матеріалів(ДК № 017097 від 15 січня 2003 року). У лютому 2015 року отримала атестат доцента кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (12ДЦ № 041553).
Кар’єра: з 1996 року по 2000 рік – аспірант кафедри ХТНГ Національного університету «Львівська політехніка»; з 2000 по 2002рік – старший лаборанткафедриХТНГ НУ «Львівська політехніка»; з 2002 по 2003 рік – молодший науковий співробітник кафедри ХТНГ НУ «Львівська політехніка»;з 2003 по 2004 рік – асистент кафедри МЛ НУ «Львівська політехніка»; з 2004 по 2006 рік –старший викладач кафедри МЛ НУ «Львівська політехніка», з 2006 по 2009 рік – старший науковий співробітникІнституту біології тварин УААН.
З вересня 2009 року – асистент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького; з вересня 2010 року – старший викладач кафедри ТММОЖВ ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького; з липня 2013 року і до сьогодні– доцент кафедри ТММОЖВ ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького;з вересня 2018 по травень 2022 року – заступник декана факультету харчових технологій та біотехнології ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького; з вересня 2021 і до сьогодні – за сумісництвом доцент кафедри біотехнології та радіології ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького.
Коло наукових інтересів: вивчення харчових емульсійних систем та їх компонентів.
Основні наукові та навчально-методичні праці: є автором та співавтором 91 праці,з яких:наукових праць, включених до переліку фахових видань МОН України– 26, інших наукових праць– 25; навчально-методичних праць –40.
Наукова робота: виконавець теми в межах робочого часу 0120U102503«Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів».
Підвищення кваліфікації:у 2022 році пройшла стажування на кафедрі технології органічних продуктівНаціонального університету «Львівська політехніка»(з 16.05.22 р. по 30.06.22 р.).
Перелік закріплених навчальних дисциплін:
– Технології харчових виробництв,
– Харчові добавки,
– Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю,
– Методологія наукових досліджень.
Додаткові відомості:
З листопада 2021 року –рецензент журналу Вісник Національного університету «Львівська політехніка», серія: «Хімія, технологія речовин та їх застосування».
Е-mail: mysh7606@ gmail.com , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


 

IMG 0457

СІМОНОВА ІРИНА ІЛЛІВНА – доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, кандидат технічних наук, доцент
Освіта: вища, у 2012 році закінчила Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» та здобула кваліфікацію спеціаліста з технології зберігання, консервування та переробки м’яса.
31 жовтня 2018 року у Національному університеті харчових технологій (м. Київ) захистила кандидатську дисертацію на тему «Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин» за спеціальністю 05.18.04 - технологія мʼясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів (ДК № 0050185 від 18 грудня 2018 року).
27 вересня 2021 року отримала атестат доцента кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (АД № 008693).
Кар’єра: з 2012 року по 2015 рік – аспірант кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького;
з 2014 року по 2016 рік – лаборант кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів;
з 2015 року по 2016 рік – керівник відділу контролю якості і безпеки сировини і готової продукції за сумісництвом, ПП «Едель»;
з 2016 року по 2018 рік – асистент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького;
з 2018 року по 2021 рік – старший викладач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького;
з 2021 року до тепер – доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького.

Коло наукових інтересів: розробка технологій м'ясних, м'ясо-рослинних продуктів харчування; делікатесної продукції з дієтичного м’яса і водоплавної птиці; прянощів, приправ, маринадів і розсолів на основі пряно-ароматичної та дикорослої рослинної сировини для м’ясної промисловості.
Основні наукові та навчально - методичні праці: є автором та співавтором загалом 78 праць, Колективна монографія за кордоном (Прага, Чехія) – 1; з яких наукові публікації включені до наукометричної бази Scopus та Web of Science – 9; наукові праці включені до переліку фахових вид фахових видань МОН України - 32, інші наукові праці – 20; навчально-методичних праць - 11; деклараційних патенти – 4; ТУ – 1.
Наукова робота: виконавець теми в межах робочого часу 0120U102503 «Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів».
Підвищення кваліфікації: у 2017 році пройшла курси підвищення кваліфікації в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (свідоцтво про підвищення кваліфікації СС00493706/002026-17) та у 2019 році пройшла місячне стажування у Куявському університеті у Влоцлавеку (Республіка Польща). У 2019 році отримала сертифікат про знання іноземної (англійської) мови на рівні В2.
У 2023 році пройшла підвищення кваліфікації на тему «Комунікативна компетентність через призму навчання online» (Сертифікат №783236386964).

Перелік закріплених навчальних дисциплін:
Технологія мʼяса;
Технології харчових виробництв;
Технологічне обладнаня харчових виробництв;
Технологічні розрахунки, облік і звітність у м'ясній галузі;
Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини у м’ясній промисловості.
Додаткові відомості:
Від 12 грудня 2022 року є експертом з експертизи проєктів наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок, що подаються для участі у конкурсах, які проводитиме Міністерство освіти і науки України, та звітів про їх виконання за тематичними напрямами, за якими буде здійснюватись експертиза.
Від 2022 року є рецензентом «Eastern-European Journal of Enterprise Technologies», том «Технологія та обладнання харчових виробництв», що включений до Переліку ВАК України, а з 2015 року індексується в наукометричній базі даних Scopus.
Член редакційної колегії НВ ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій, серія «Харчові технології».
Член ради стейкхолдерів і секретар освітньо-професійної програми «Освітні, педагогічні науки».
У 2020 році закінчила Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького і отримала спеціальність «Освітні, педагогічні науки» та здобула професійну кваліфікацію «Магістр освітніх, педагогічних наук, викладач вищого навчального закладу».
З 2017 р., 2019 – 2021 роки – технічний секретар приймальної комісії, 2018 р., 2022 р. – оператор ЄДБО під час роботи вступної кампанії.

Е – mail: ira.markovuch@ gmail.com, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Мороз Олена О

МОРОЗ ОЛЕНА ОЛЕКСІЇВНА – старший викладач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, кандидат технічних наук (за сумісництвом)

Освіта: вища, у 1996 році закінчила Львівську академію ветеринарної медицини імені С.З. Ґжицького і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» та здобула кваліфікацію інженера-технолога. 19 травня 2016 року в Національному університеті харчових технологій (м. Київ) захистила кандидатську дисертацію на тему «Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповнювачів» за спеціальністю 05.18.04 – Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів (ДК № 037927 від 29 вересня 2016 року).

Кар’єра: з 2007 р. по 2011 р. навчалась в аспірантурі Національного університету харчових технологій на заочній формі навчання, успішно поєднувала наукову діяльність з викладацькою роботою в технікумі.

З 1996 року по теперішній час – викладач відділення харчових технологій Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж технології та бізнесу НУХТ».

З вересня 2018 року по теперішній час – старший викладач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів.

Коло наукових інтересів: розробка технологій м’ясних, м’ясо-рослинних продуктів харчування.

Основні наукові та навчально-методичні праці: є автором та співавтором 37 наукових праць, у тому числі 11 опублікованих у фахових виданнях, 2 наукових публікацій включені до наукометричних баз Scopus, 2 у фахових виданнях з міжнародним індексом цитування (Index Copernicus), 3 у наукових і виробничо-практичних журналах, 11 тезах доповідей, 5 патентах України на корисну модель.

Наукова робота: виконавець теми в межах робочого часу 0120U102503 «Розробка і удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів».

Підвищення кваліфікації: з 02 листопада по 01 грудня 2020 року на базі Тюрінгійської агенції Європейських програм (м. Ерфрут, Німеччина) пройшла підвищення рівня обізнаності з методологію викладання дисципліни «Мікробіологія м’ясної галузі. У квітні 2021 року пройшла курси «Цифрові технології в організації дистанційного та змішаного навчання в умовах закладів фахової передвищої освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» ГО «Центр освітніх ініціатив «Толока», Український відкритий університет післядипломної освіти, Громадська Спілка «Всеукраїнська академія інноваційного розвитку освіти». У червні 2022 р. пройшла курси «Дидактичні засади професійного розвитку педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти в умовах воєнного стану ДЗВО «Університет менеджменту освіти», ГО «Центр освітніх ініціатив «Толока», Український відкритий університет післядипломної освіти, Громадська Спілка «Всеукраїнська академія інноваційного розвитку освіти» і отримала сертифікат №450\06-22. У 2022 році пройшла навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів ГО «Прометеус». У березні 2023 року пройшла курси «Цифрові інструменти Google для освіти. Базовий рівень» та онлайн-курс для викладачів «Академічна доброчесність». 25-26 жовтня 2023 року пройшла онлайн-навчання за програмою підвищення кваліфікації завідувачів методичних (педагогічних) кабінетів, методистів закладів фахової передвищої освіти «Методологічні засади організації професійного розвитку педагогічних працівників в умовах оновленого змісту освіти».

У 2019 році отримала сертифікат про знання іноземної (польська) мови на рівні В2.

Перелік закріплених навчальних дисциплін:

Технології харчових виробництв;

Технохімічний і мікробіологічний контроль у м’ясопереробній галузі.

Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Пришляк Галина Я

ПРИШЛЯК ГАЛИНА ЯРОСЛАВІВНА – асистент кафедри технології
м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів. Освіта: вища, у 2004 році закінчила Львівську академію ветеринарної медицини імені С.З. Ґжицького і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» зі спеціалізацією шкіра та хутро, та здобула кваліфікацію спеціаліста з технології зберігання, консервування та
переробки м’яса.
Кар’єра: з 2011 року по 2022 рік – лаборант кафедри технології м’яса,
м’ясних та олійно-жирових виробів; з 2022 року – асистент кафедри
технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів.
Перелік закріплених навчальних дисциплін:
Технології харчових виробництв
Технології мʼяса і мʼясних продуктів
Основи фізіології та гігієни харчування
Технологічне обладнання
Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення
Технологічні розрахунки облік і звітність у галузі

Е – mail: prishlyak.galina82@ gmail.com


IMG 1262 CopyКІНАШ ЛЮБОВ МИХАЙЛІВНА – старший лаборант кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів.
Освіта: вища, у 2002 році закінчила Львівську академію ветеринарної медицини імені С.З.Ґжицького і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Ветеринарна медицина» та здобула кваліфікацію спеціаліста – лікаря ветеринарної медицини – ветсанексперта.
Карʼєра: з 2018 року по теперішній час – старший лаборант кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів.


З 22 жовтня доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Ірина Басараб факультету харчових технологій та біотехнології нашого університету розпочала науково-педагогічне стажування на базі Регіональної лабораторії сенсорного аналізу продукції тваринництва Вармінсько-Мазурського Університету в Польщі (м. Ольштин).

Детальніше...

Дочірні категорії