Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru


З 22 жовтня доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Ірина Басараб факультету харчових технологій та біотехнології нашого університету розпочала науково-педагогічне стажування на базі Регіональної лабораторії сенсорного аналізу продукції тваринництва Вармінсько-Мазурського Університету в Польщі (м. Ольштин).

Метою стажування є підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки науково-педагогічного працівника, опанування новітніми унікальними методами, набуття досвіду провадження науково-дослідної і викладацької діяльності, забезпечення інформаційного обміну та розширення наукових контактів.
«У перший день відбулося ознайомлення зі структурою навчального закладу, його історією, особливостями навчального процесу, а також знайомство з працівниками кафедри ветеринарної охорони громадського здоров’я, завідувачем якої є професор Джоанна Штейн, та розпочато роботу над реалізацією плану стажування», - розповіла Ірина Басараб.

Наступним кроком було вивчення методик сенсорної оцінки продукції тваринництва, які в повному обсязі виклала доктор Малгожата Ґомолка-Павліцька.
Як зазаначила Ірина Басараб, важливим етапом навчання було ознайомлення з принципами роботи лабораторії сенсорного аналізу продукції тваринництва та участь у проведенні факультативних занять з визначення оцінки якості харчових продуктів, відповідальною за які є доктор Малгожата Ґомолка-Павліцька.


Ректорат і професорсько-викладацький склад Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького висловлює щиру вдячність декану факультету ветеринарної медицини Вармінсько-Мазурського Університету в Польщі, професору Богдану Левчуку (м. Ольштин) за надання можливості проходження працівниками нашого університету Міжнародного науково-педагогічного стажування.
Ігор Турко, перший проректор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru