Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru


25 травня 2018 р. на чолі з ректором, професором Володимиром Стибелем велика делегація з нашого університету відвідала Вроцлавський природничий університет (Республіка Польща) та взяла участь у закритті міжнародної наукової конференції «Львівсько-Вроцлавська ветеринарна школа, Львів-Вроцлав 2018».


Конференція відбувалася під патронатом ректора Вроцлавського природничого університету, професора, доктора габілітованого інж. Тадеуша Тішки та ректора Львіського націрнального університетуту ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, професора Володимира Стибеля.
На конференції були заслухані наукові доповіді та відбулися наукові дискусії між професорсько-викладацькими складами обох університетів. Викладачі нашого університету мали змогу ознайомилися з факультетом ветеринарної медицини Вроцлавського природничого університету.

Колектив щиро вдячний за організацію та проведення конференції нашим польським колегам та вітаємо працівників в особі декана факультету ветеринарної медицини професором, доктором габітольованим Кшифтофом Кубяком з визнанням «Найкращий ветеринарниий факультет Республіки Польща».

Д.вет.н, професор Стефаник Василь.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru