EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 09 25 12 02 56 515

Цього навчального року наш Університет висловив зацікавлення у впровадженні в освітній процес абсолютно інноваційної навчальної дисципліни «Антикорупція і доброчесність», розробленої Офісом доброчесності НАЗК на виконання Державної антикорупційної програми на 2023–2025 роки.

Доцент кафедри права, уповноважена з питань запобігання та виявлення корупції Університету Христина Кульгавець пройшла спеціальне навчання та отримала відповідний сертифікат, що засвідчує право на викладання дисципліни.

 

зображення viber 2024 09 25 12 05 21 501

Відтак, здобувачі 1 курсу магістерського рівня вищої освіти за спеціальністю «Право» стали першими слухачами ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, котрим випала нагода апробувати одну із тем лекцій.

Разом зі здобувачами обговорили можливі механізми створення того середовища в Університеті, яке транслюватиме і просуватиме цінності доброчесності, буде прозорим і відкритим; проаналізували норми законодавства, що регулюють питання доброчесності в ЗВО; ознайомилися з поняттям корупційного ризику, його формами, джерелами та інструментами мінімізації; розглянули роль антикорупційного уповноваженого ЗВО та його взаємодію зі студентами.

Учасники заняття виконували інтерактивні практичні завдання для перевірки себе та закріплення здобутої інформації. А наприкінці – ознайомилися з «історіями успіху» студентів з різних країн світу, завдяки активним діям яких вдалося мінімізувати корупційні ризики у різних сферах діяльності їхніх університетів.

Допис підготувала Христина КУЛЬГАВЕЦЬ, доцент кафедри права, уповноважена з питань запобігання та виявлення корупції

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru