Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Реєстрацію здійснюватиме приймальна комісія університету за умови особистої присутності особи або дистанційно.І. Етап. Вступник формує комплект реєстраційних документів, особисто представляє їх або надсилає на електронну пошту приймальної комісії (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.):
1. Заяву-анкету (або скановану копію), яку підписує вступник.
2. Копію документа, що посвідчує особу (паспорта або ID-картки).
3. Копію облікової картки платника податків.
4. Фотокартку для документів (кольорову або чорно-білу), із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника.

5.У випадку, якщо вступник потребує створення спеціальних умов для проходження ЗНО (це стосується осіб з важкими порушеннями слуху, зору тощо), таким абітурієнтам також необхідно надіслати копію медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о.
ІІ Етап. Працівник приймальної комісії отримавши комплект документів за допомогою спеціального сервісу зможе згенерувати реєстраційну картку вступника та сформувати екзаменаційний листок.
ІІІ Етап. Вступник має перевірити інформацію, зазначену в екзаменаційному листку. У разі виявлення помилок необхідно звернутись до приймальної комісії для їх виправлення.
Оформлений екзаменаційний листок зберігається в приймальній комісії та видається вступнику особисто. Оформлений екзаменаційний листок може бути надісланий вступнику засобами поштового зв'язку, у разі якщо вступником зазначено про таку необхідність у заяві-анкеті.
Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку “Кабінет вступника” (https://zno.testportal.com.ua/master/login), доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.
Єдиний вступний іспит з іноземної мови буде проведений 30 червня.
Єдине фахове вступне випробування з права відбудеться 2 липня.
Запрошення-перепустки, в яких буде визначено час та місце проведення тестування, учасники ЗНО зможуть отримати до 16 червня.

Адреса електронної пошти приймальної комісії ЛНУВМБ
імені С.З. Ґжицького (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.). Телефони: (032) 239-26-13; +38 (097-063-35-12).

Більш детальну інформацію учасник ЄВІ може отримати за посиланням: https://testportal.gov.ua/uchasnyku-vstupnyh-vyprobuvan

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru