Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

4

4-5 травня 2023 року на біолого-технологічному факультеті проходила студентська наукова конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького»

Робота секції № 3 «Водні біоресурси та аквакультура і охорона праці» відбулася в аудиторії кафедри водних біоресурсів та аквакультури.
Було виголошено 10 наукових доповідей. Робота секції проходила у дружній, невимушеній атмосфері, відбувалася наукова дискусія, лунали чіткі та професійні відповіді на питання колег студентів.

Учасники конференції представили актуальні у науковому й практичному плані наукові роботи, які аргументовано доповіли з унаочненням своїх результатів цікавими презентаціями.
По завершенню доповідей керівники секції привітали учасників конференції з їхніми першими кроками в науці та вручили всім доповідачам сертифікати учасників конференції. Кращі доповіді були відзначені грамотами, які отримали Десянтюк М.Ю, Гордієнко Н.С., Цюпка С.Р., Дружиніна К.Ю., Гнатюк М. О.

3

6

 

1

2

5
Голова секції привітав учасників з успішним проведенням студентської конференції та побажав продовжувати вчитися і вдосконалюватися, дивитися в майбутнє з вірою та оптимізмом.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru