Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Нещодавно, 20 та 22 червня 2023 року, на кафедрі водних біоресурсів та аквакультури відбувалися засідання Екзаменаційної комісії з проведення атестаційного екзамену та публічного захисту кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура».

2

Очолювала Екзаменаційну комісію кандидат сільськогосподарських наук, науковий співробітник відділу вивчення біоресурсів водосховищ Інституту рибного господарства НААН України Тучапська Анна Ярославівна.
Робота комісії пройшла на належному рівні в спокійній та виваженій атмосфері. Під час складання атестаційного іспиту студенти-випускники продемонстрували високий рівень теоретичних знань в галузі рибництва, чітко відповідаючи на питання білетів та додаткові запитання членів комісії.

3
На захист дипломних робіт випускники представили затребувані в практичному значенні кваліфікаційні роботи, які прекрасно доповіли з використанням цікавих презентацій. За час складання підсумкової атестації всі випускники показали належну підготовку з теоретичної і практичної сторони.

4
Працівники кафедри водних біоресурсів та аквакультури вітають своїх студентів з успішним завершенням навчання, та щиро бажають їм всіх гараздів у подальшому житті, продовжити вчитися і вдосконалюватись, бути прикладом для інших, гідно представляти наш університет як на виробництві, так і в суспільстві!

Сенечин В.В., доцент кафедри водних біоресурсів та аквакультури

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru