Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Перелік дисциплін, що читаються викладачами кафедри

ДРАЧУК Уляна Романівна

  1. «Технологія галузі»;
  2. «Технологічне обладнання галузі олійно-жирових виробництв»;
  3. «Теоретичні основи харчових виробництв»;
  4. «Мікробіологія м’ясної галузі».

РОМАШКО Ірина Сергіївна

  1. «Хімія сировини»;
  2. «Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини»;
  3. «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукції»;
  4. «Загальні харчові технології».

ГАЛУХ Богдан Іванович

  1. «Технологія птиці»;
  2. «Основи промислового будівництва та санітарної техніки»;
  3. «Контроль якості та безпека продукції галузі»;
  4. «Управління якістю продукції м’ясної та олійно-жирової галузі».

БАСАРАБ Ірина Михайлівна

  1. «Технологічне обладнання галузі»;
  2. «Технологія оздоровчих харчових продуктів»;
  3. «Проектування підприємств галузі»;
  4. «Техніко-хімічний контроль».

МОЛДАВАНОВА Людмила Костянтинівна

Лабораторні заняття з дисциплін:

  1. «Технологія галузі»,
  2. «Технологічне обладнання галузі»,
  3. «Технологія переробки птиці»

КРИНСЬКА Наталія Володимирівна

Лабораторно-практичні заняття з дисциплін:

  1. «Загальні харчові технології»;
  2. «Технохімконтроль»;
  3. «Хімія сировини»;
  4. «Інноваційні технології галузі.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru