Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

12 лютого на кафедрі екології відбулася зустріч директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Гречаника Руслана Мар’яновича із здобувачами вищої освіти освітньо-професійної програми «Екологія». Такі зустрічі в умовах сьогодення є актуальними, вони допомагають вирішити питання працевлаштування молоді.

Під час зустрічі Гречаник Р.М. розповів про завдання департаменту, основні екологічні проблеми Львівщини, відзначив важливу роль співпраці з науковцями для посилення зусиль щодо охорони довкілля.
Руслан Гречаник відповів на запитання присутніх і наголосив, що департамент готовий залучати здобувачів вищої освіти до реалізації різноманітних природоохоронних акцій, екологічних конкурсів, організації волонтерських рухів з метою підвищення рівня екологічної культури та свідомості населення. Очільник департаменту висловив сподівання, що початок професійної кар’єри майбутніх випускників-екологів буде пов’язаний саме із стажуванням та працевлаштуванням у департаменті.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru