Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

За своїми повсякденними клопотами ми інколи не помічаємо труднощів, з якими зіштовхуються в зимову пору пернаті друзі. Птахи взимку бояться не холоду, а голоду. Добре відомо з прислів’я: «Хто ситий, тому холод не страшний». А тому ми повинні допомагати своїм маленьким слабким пернатим друзям. Практична допомога зимуючим птахам у холодну пору року є основним завданням екологічної акції «Нагодуй птахів взимку».

8 грудня студенти 4 курсу спеціальності «Екологія» разом із викладачами кафедри Надією Литвин і Ольгою Сухорською долучились до проведення загальнодержавної акції «Нагодуй птахів взимку», яку організувало Державне агентство лісових ресурсів України за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та лісівників Львівщини.
На деревах, які є на території університету, було розвішано годівниці для птахів. Регулярна підгодівля птахів у складний для них час допоможе популяціям птахів перезимувати. Подбаймо щоб у них був завжди корм, адже у зимовий період пташкам важко знайти.
Сподіваємось, що така невеличка допомога птахам взимку допоможе їм у цю пору року. Пташки будуть вдячні нам за нашу турботу і весною будуть втішати нас дзвінким співом.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru