Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Теоретичні знання та практичні навики за фахом найкраще засвоюються під час практик. Незабаром у студентів ОР «Магістр» і «Бакалавр» освітніх програм «Екологія» розпочнеться виробнича практика, і з цієї нагоди на кафедрі екології відбулася зустріч студентів випускних курсів із директором Яворівського національного природного парку, заслуженим природоохоронником України Біляком Михайлом Васильовичем.

1

Під час зустрічі Біляк М.В. торкнувся питань, що стосуються інноваційних тенденцій розвитку природно-заповідних установ та заповідної справи, сучасного стану та покращення структури парку, окреслив нові напрями роботи установи. Також він розповів про можливості працевлаштування випускників-екологів та акцентував увагу на фахових компетентностях, які необхідно набути студенту під час навчання.
Михайло Васильович висловив готовність сприяти практичній підготовці здобувачів вищої освіти ОП «Екологія», надавати їм можливість проходження виробничої практики у Яворівському національному природному парку та базу для виконання наукових досліджень при виконанні кваліфікаційних робіт.
Наприкінці зустрічі здобувачі вищої освіти та викладачі кафедри екології подякували за дискусію і висловили побажання щодо подальшої співпраці й нових зустрічей, а директор Яворівського НПП побажав студентам успішного завершення навчання та працевлаштування!

2

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru