Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

12 травня на кафедрі екології для здобувачів вищої освіти ОПП «Екологія» відбулась гостьова лекція на тему: «Методи оцінки техногенного впливу на довкілля». Лекцію прочитала деканеса природоохоронного факультету, докторка технічних наук Одеського державного екологічного університету Ангеліна Володимирівна Чугай.

Ангеліна Володимирівна детально провела аналіз параметрів, які постійно вимірюються і характеризують техногенний вплив на навколишнє природне середовище, а саме: обсяги викидів до атмосферного повітря із стаціонарних та пересувних джерел, обсяги скидів забруднених вод та вод без очищення, данні про утворення відходів та інші. Лекторка розглянула такі важливі та актуальні питання як оцінка медико-екологічної напруженості регіонів, індекс здоров’я за якістю атмосферного повітря, розрахунок модуля техногенного навантаження. Відзначила, що як Одеська, так і Львівська область належать до регіонів із середніми показниками модуля техногенного навантаження.
Співпраця між закладами вищої освіти дає можливість покращувати освітньо-науковий потенціал, підвищувати кваліфікацію співробітників, вдосконалювати програми та дисципліни, обмінюватись науковими досягненнями.

Деканат факультету ветеринарної гігієни, екології та права, співробітники кафедри екології та здобувачі вищої освіти ОПП «Екологія» щиро вдячні докторці технічних наук Ангеліні Володимирівні Чугай за прочитану змістовну та інформативну лекцію та багаторічну співпрацю.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru