Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

19 – 20 травня 2022 року на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького факультетом громадського розвитку та здоров’я за допомогою платформи Google Meet проведено студентську наукову конференцію в онлайн-режимі.

 


Згідно формату конференції, секції розпочали свою роботу 19 травня 2022 року об 11.00 годині. В робочій групі «СУЧАСНІ ПИТАННЯ ЕКОЛОГІЇ: ДОСЯГНЕННЯ, ПЕРСПЕКТИВИ ТА ПРОБЛЕМИ» були виголошені цікаві, різнопланові доповіді учасників конференції, які вирізнялися новизною, креативним підходом до висвітлення проблематики дослідження, практичною значущістю їх результатів.
Учасники конференції розкривали питання екологічної оцінки довкілля різних регіонів та ризики в умовах воєнного стану, безпеки водних і лісових ресурсів гірських територій, санітарних аспектів заповідників та потенціалу їх туристично-рекреаційних ресурсів. Під час виступів було висвітлено основні світові тенденції розвитку новітніх технологій у сфері енергоефективності, раціонального використання природних ресурсів та охорони довкілля.
Студенти виявляли науковий інтерес до проведеного заходу, що підтверджувалось жвавим дискутуванням учасників. Подані матеріали мали високий науковий і професійний рівень.
Відповідно до студентоцентрованого навчання, учасники конференції самостійно обирали найрепрезентативніші доповіді, проявляючи узгодженість та взаємоповагу. Студенти виокремили серед учасників: Ірину Гапчин, Вероніку Гуряк, Анастасію Іваху, Анастасію Кобрин, Наталію Палихату.
Підсумовуючи, необхідно відзначити, що основна мета конференції була досягнута – відбувся зацікавлений обмін думками, досвідом, інноваційними судженнями, концептами та ідеями.
Успіхів та натхнення усім нам і кожному окремо! Слава Україні!!!

 

Допис підготувала доцентка кафедри екології,
Ніна Градович

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru