Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Згідно із Законом України «Про вищу освіту» заміщення посад науково-педагогічного складу відбувається на основі конкурсу. Діючи у законодавчих рамках, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького оголосив конкурс на заміщення посад, для участі в якому у встановлені строки претенденти подали відповідні пакети документів.

11 травня 2021 року відбулося засідання конкурсної комісії, яка, на підставі вивчення документів, аналізу досягнень претендентів згідно із розробленими критеріями та зустрічі-співбесіди з претендентами, ухвалила низку кадрових пропозицій для розгляду на вчених радах Університету. Забезпечення рівних умов учасникам, прозорість та виразність підходів в оцінюванні гарантували об’єктивний неупереджений розгляд справ, а відповідна атмосфера – ділову бесіду між членами комісії та учасниками конкурсу.

Цьогорічною особливістю роботи конкурсної комісії за головування ректора ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького членкора НААН України доктора ветеринарних наук професора Володимира Стибеля було також обговорення ключових компетентностей викладача закладу вищої освіти, серед яких закцентовано увагу на професіоналізмі як поєднанні вже наявного досвіду, здатності до самоосвіти та володіння інноваційними педагогічними технологіями. Таким чином, з участю гаранта програми проф. Олесі Смолінської, відбулася плідна дискусія стейкхолдерів ОП «Освітні, педагогічні науки», результатом якої стали відповідні пропозиції з удосконалення цієї програми, зокрема посилення уваги до тих компетентностей майбутніх викладачів, що забезпечують формування soft skills і власне випускників цієї програми, і їх здатність транслювати ці навички наступним поколінням студентів.

Допис підготував перший проректор ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького Ігор Турко

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru