Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

З 9 по 11 вересня у Республіці Румунія (м. Констанца) відбулося засідання Установчого Міжнародного Конгресу федерації Куреш. У роботі Конгресу взяли участь представники з понад тридцяти країн світу. До складу української делегації були запрошені декан факультету громадського розвитку та здоров’я Руслан Пеленьо та завідувач кафедри фізичної культури, спорту і здоров’я Богдан Семенів. З вітальним словом до учасників заходу звернувся голова Конгресу Гінтаутас Вілейта. Секретарем конгресу став Керім Юсупов. Реалізовуючи питання порядку денного, створено Міжнародну асоціацію Беллаш, розглянуто і затверджено її Правила та Статут, обрано президента і виконавчий комітет.

 


На розширеному засіданні виконавчого комітету Президент міжнародної асоціації запропонував Програму подальшого розвитку поясних видів боротьби, зокрема і української національної боротьби на поясах. Саме 7-9 жовтня 2021 року на базі спортивного комплексу Університету, згідно з наказом Міністерства молоді і спорту України, відбудеться Чемпіонат світу української національної боротьби на поясах.
На наступний день відбулася наукова конференція, під час роботи якої вибрано голову, секретаря та членів наукової ради. До складу останніх ввійшли науковці, які представляли наш заклад вищої освіти. Під час дискусії обговорено і визначено перспективні напрями і плани подальшого розвитку науки у сфері національних видів боротьби на поясах.

На завершення зустрічі було підписано договір про співпрацю між Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького та Міжнародною федерацією української національної боротьби на поясах. Представники України запропонували учасникам Конгресу провести в рамках Чемпіонату світу з української національної боротьби на поясах і чемпіонат Європи з узбецької національної боротьби Біллаш, на що отримали схвальну відповідь. Згоду на участь надали представники з понад 20 країн світу.

Руслан Пеленьо, декан факультету громадського розвитку та здоров’я,
професор

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru