Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

З 8 по 28 грудня на факультеті громадського розвитку та здоров’я відбувалася підсумкова атестація здобувачів вищої освіти за освітніми програмами другого (магістерського) рівня. Підсумкова атестація відбувалася у змішаній формі.

Відповідно до наказу університету № 289 від 19 листопада 2021 року, головами екзаменаційних комісій були призначені:
для спеціальності 101 «Екологія» – Копій Леонід Іванович – доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри екології Державного вищого навчального закладу «Національний лісотехнічний університет України»;
для спеціальності 081 «Право» – Мельниченко Богдана Богданівна – докторка юридичних наук, професорка кафедри теорії та філософії права, конституційного та міжнародного права Національного університету «Львівська політехніка»;
для спеціальності 011 «Освітні/педагогічні науки» – Дарманська Ірина Миколаївна – докторка педагогічних наук, доцентка, завідувачка кафедри менеджменту освіти та педагогіки вищої школи Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії;
для спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» – Кушнір Ігор Михайлович – доктор ветеринарних наук, завідувач лабораторії бактеріологічного контролю якості і безпечності препаратів Державного науково-дослідного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок.
Тематика кваліфікаційних робіт була різноманітною залежно від освітньо-професійної програми, на якій навчались здобувачі. 46 здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання представили свої результати досліджень. Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти показали відповідний рівень сформованості загальних і фахових компетентностей, вільно володіючи матеріалом та науковою термінологією, чітко та фахово відповідали на поставлені запитання членів комісії. Свої доповіді вони представляли у вигляді мультимедійних презентацій.
Варто відзначити кращі кваліфікаційні роботи таких здобувачів як Грици Юліана, Майхер Вікторії, Войцехівської Анастасії, Іжовського Івана, Кожем’яко Катерини, Грицай Софії-Олександри, Кисиличин Анни та Кармазин Тетяни.
Здобувачі висловили свою вдячність керівникам робіт та викладачам кафедр університету за ґрунтовні знання, які мали можливість отримати під час навчання.

Декан факультету Руслан Пеленьо та весь колектив факультету щиро вітає випускників з успішним завершенням навчання. Оптимізму, успіхів у подальшому житті та ніколи не зупинятися на досягнутому. Нехай Вам усім щастить!
Ольга Сухорська, заступниця декана

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru