Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

22 червня відбулося засідання вченої ради факультету громадського розвитку та здоров’я за участі керівника відділу забезпечення якості освіти та акредитації Наталії Сусол та проректора з науково-педагогічної роботи Ігора Двилюка. Одне із питань питання порядку денного було присвячено готовності до акредитаційної експертизи двох освітньо-професійних програм другого (магістерського) рівня, зокрема ОП «Право» та ОП «Освітні, педагогічні науки». У своїх доповідях гаранти проаналізували та узагальнили сильні і слабкі сторони освітніх програм та окреслили перспективи їх подальшого розвитку.

Було наголошено на важливості аналізу результатів опитування для покращення ОП як здобувачів освіти, так і роботодавців. Доповідачі звернули увагу на міжнародну співпрацю та популяризацію принципів академічної доброчесності. Керівника відділу забезпечення якості освіти та акредитації Наталії Сусол в обговоренні відзначила ґрунтовний підхід проектних груп та гарантів до формування освітньо-професійних програм із врахуванням досвіду як вітчизняних, так і зарубіжних закладів вищої освіти, пропозицій роботодавців, академічної спільноти та здобувачів освіти. Вона наголосила на необхідності розширення сфери міжнародної співпраці, зміцнення матеріальних ресурсів.
Серед інших питань порядку денного було питання підготовки до нового навчального 2022-23 навчального року, зокрема розгляд та затвердження робочих програм навчальних дисциплін та силабусів. Також завідувачі кафедр прозвітували про результати профорієнтаційної роботи науково-педагогічних працівників.

В обговоренні питань порядку денного до дискусії долучився проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк. Він наголосив на необхідності покращення підготовки здобувачів освіти та врахування думок стейкхолдерів при перегляді ОП. Ігор Володимирович звернув особливу увагу на важливість якісного оформлення робочих програм та навчально-методичне наповнення віртуального середовища.
Підсумовуючи, декан Руслан Пеленьо наголосив на важливості акредитаційної експертизи ОП, виконанні вимог стандартів вищої освіти спеціальностей та дотриманні вимог положень, за якими здійснюється організація освітнього процесу в університеті. Також він зазначив, що вступна кампанія буде складною, тому потрібно максимально звернути увагу на профорієнтацію серед випускників бакалаврату та коледжів. На завершення він подякував усьому колективу факультету за роботу та побажав відмінних результатів у наступному навчальному році.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru