Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Найбільш хвилююча подія для здобувачів вищої освіти – завершення навчання та отримання дипломів. 01 липня на факультеті громадського розвитку та здоров’я відбулася урочиста вчена рада з нагоди вручення дипломів 156 випускникам денної та заочної форм навчання. Швидко пролетів час студентського життя, найкращі роки юності, наповнені радістю відкриттів і незабутніх зустрічей. Гордимося Вами та радіємо Вашим успіхам!

З вітальними словами та короткими звітами про результати роботи екзаменаційних комісій виступили: за освітньою програмою «Екологія»– завідувач кафедри екології, професор Роман Параняк; за освітньою програмою «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»– завідувач кафедри гігієни, санітарії та загальної ветеринарної профілактики імені М. В. Демчука, професор Богдан Гутий та завідувач кафедри ветеринарно-санітарного інспектування, професор Маріан Сімонов; за освітньою програмою «Право» – заступниця завідувача кафедри права, доцентка Юлія Коверко; за освітньою програмою «Фармація, промислова фармація»– завідувачка кафедри фармації та біології, доцентка Мирослава Грицина; за освітньою програмою «Фізична культура і спорт» – завідувач кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я, доцент Богдан Семенів; за освітньою програмою «Фізична терапія, ерготерапія» – завідувачка кафедри реабілітації та здоров’я людини, доцентка Наталія Івасик і завідувачка кафедри філософії та педагогіки, професорка Олеся Смолінська.
Молодих фахівців привітав декан факультету, професор Руслан Пеленьо. Наказ ректора університету про присвоєння освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр» оголосила заступниця декана, доцентка Ольга Сухорська.
Випускників факультету привітала Дарина Грудецька, випускниця ОП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», а музичне вітання звучало у виконанні студентки нашого факультету Богдани Гутої.
Хай кожен Ваш крок, дорогі випускники, буде осяяний добром і справедливістю, невичерпної енергії й натхненного творчого пошуку, прекрасних знахідок і відкриттів, віри у власні сили!

Щасливої Вам дороги!
Всім добра, миру і здоров’я!
Миру та Перемоги Україні!

Допис підготували доценти Світлана Кропивка, Андрій Висоцький.

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru