Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

01 18 11

17 листопада 2022 року відбулася робоча онлайн-зустріч зі стейкхолдерами, а саме: Юрієм Салигою - директором інституту біології тварин НААН, Андрієм Остап’юком - директором Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок, Романом Сачуком - завідувачем лабораторії з контролю якості, безпечності та реєстрації ветеринарних лікарських засобів і кормових добавок ТзОВ "ДЕВІЕ", Надією Шанковською – керівником відділу якості ТОВ КФ «Ярич» та Ольгою Чорною - керівником відділу якості продукції «Родинна ковбаска».

Метою даної зустрічі було обговорення переліку компетентностей та елементів освітньої складової для вдосконалення відповідних освітньо-професійної та освітньо-наукової програм для підготовки здобувачів другого та третього рівнів вищої освіти за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

02 18 11
Декан ФГРЗ Руслан Пеленьо наголосив про важливість оновлення освітніх програм задля формування конкурентоздатного, сучасного фахівця. Проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк закцентував увагу на важливості спрямованості змісту робочих програм усіх обов’язкових дисциплін на підготовку фахівців з спеціальності "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза".
Також в обговоренні проектів освітніх програм взяли участь завідувач кафедри гігієни санітарії та ЗВП імені М. В. Демчука Богдан Гутий, професор кафедри ветеринарно-санітарного інспектування Володимир Салата, доцент кафедри ветеринарно-санітарного інспектування Олег Дашковський та асистентка кафедри гігієни санітарії та ЗВП імені М. В. Демчука Уляна Вус.
Гаранти ОПП та ОНП, доцентка кафедри гігієни санітарії та ЗВП імені М. В. Демчука Надія Магрело та завідувач кафедри ветеринарно-санітарного інспектування Маріан Сімонов, запевнили, що робоча група надалі працюватиме у напрямку вдосконалення освітніх програм спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», враховуючи пропозиції стейкхолдерів.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru