Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Співробітники факультету ветеринарної гігієни, екології та права, кафедри гігієни, санітарії та загальної ветеринарної профілактики, зокрема, к.вет.н., доц. Двилюк І.В., к.вет.н., доц. Магрело Н.В. та аспірант Лещишин М.В. прийняли участь у XIX Міжнародному конгресі гігієністів тварин «Гігієна тварин як фундамент єдиного здоров'я та добробуту, що покращує біозахист, навколишнє середовище та якість продуктів харчування», що відбувся 08-12.09.2019 р. у Вроцлавському природничому університеті, м. Вроцлав (http://isah2019.com/).

Відповідно до програми Конгресу робота проводилася у формі пленарного та секційних засідань, а також стендових доповідей за наступними напрямами:
 здоров'я, добробут та поведінка тварин;
 гігієна тварин, профілактика захворювань, біобезпека та стійкість до антибіотиків;
 якість продуктів харчування та безпека харчових продуктів тваринного походження;
 зоонози, перенесені векторні та нові захворювання;
 бджільництво та проблеми бджільництва;
 взаємодія між довкіллям та тваринництвом;
 харчування, корми та добавки;
 стале тваринництво та збереження агробіорізноманіття: ефективне та альтернативне землеробство,
 точне тваринництво: методи, ризики та переваги,
 вирощування сільськогосподарських тварин, риб та аквакультури.
Доповідь доц. Двилюка І.В. на тему: «Вплив пробіотичних мікроорганізмів на ріст та розвиток личинок медоносних бджіл Ais mellifera in vitro» була виголошена на секційному засіданні.
Презентації доц. Магрело Н.В. на тему: «Вплив абіотичних факторів на дисфункцію функції печінки у корів» та аспіранта Лещишин М.В. на тему: «Сучасні аспекти дезінфекції дерев’яних вуликів в Україні» були представлені на стендових доповідях.
Слід зазначити, що аспірант Лещишин М.В. подав заявку для участі у конкурсі у грантовій програмі Правління Фонду професора Тілена (PTF) для молодих науковців країн, що розвиваються та успішно пройшов відбір, і був нагороджений грантом для участі у XIX з'їзді ISAH.
Доброзичлива атмосфера та якісна організація наукового заходу надали максимальні можливості вченим представити та обговорити результати своїх наукових пошуків, продемонструвати свої креативні здібності та творчий потенціал, сприяла широкому обміну досвідом.

Учасники наукового заходу висловили щиру вдячність всьому оргкомітету XIX Міжнародного конгресу гігієністів тварин за значну роботу з підготовки та успішне його проведення.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru