Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 14 07 2020На факультеті Харчових технологій та біотехнології проводиться набір абітурієнтів за спеціальністю

«ХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ»
(освітня програма хімічні технології косметичних засобів та харчових добавок)

У світі сьогодні спостерігається дефіцит фахівців з технічних напрямів. Попит на них росте набагато швидше, ніж на інші спеціальності. 

Спеціальність «ХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ»
(хімічні технології косметичних засобів та харчових добавок)
вдало поєднує креативність та технічні знання.

 

Сучасна харчова промисловість використовує різноманітні харчові добавки, що покращують зовнішній вигляд продуктів, регулюють їх смак, подовжують термін зберігання та формують текстуру виробів. Це природні або синтетичні речовини, а саме: ароматизатори, барвники, емульгатори, стабілізатори, згущувачі, консерванти, антиоксиданти тощо. Водночас обов’язковими компонентами різних косметичних засобів є біологічно активні речовини, які застосовуються в косметичній промисловості. Отже, ці сфери постійно зацікавлені у надходженні молодих фахових кадрів.

Наші випускники вмітимуть виробляти харчові добавки та косметичні засоби, знатимуть, як використовувати їх без шкідливих наслідків для людини та навколишнього середовища, володітимуть методами контролю харчових добавок у готовій продукції та якості косметичних виробів. Їх чекають на підприємствах харчової, парфумерно-косметичної, хімічної промисловості, у науково-дослідних установах біологічного, фармацевтичного, харчового та біотехнологічного спрямування, органах державного управління, що здійснюють контроль за якістю продукції та її сертифікацією, а також у проектно-конструкторських організаціях промислового підпорядкування.

 

   Шановний абітурієнте!

2 14 07 2020
Щоб стати нашим студентом необхідно скласти ЗНО з таких предметів:

• українська мова та література; математика; хімія або біологія або фізика (навчання за кошти державного бюджету, а також за кошти фізичних та/або юридичних осіб);
• українська мова та література; історія України, географія або біологія (навчання лише за кошти фізичних та/або юридичних осіб).

Форма навчання: денна і заочна.

Адреса університету: 79010, м. Львів, вул. Пекарська, 50.

Телефони приймальної комісії: (097)-063-35-12, (063)-434-52-50, (095)-030-44-79.


Телефон деканату: (032)-239-26-49.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru