Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 9

Переддипломна практика є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми «Харчові технології» підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти і має на меті набуття здобувачами практичних навичок в умовах підприємств.

8 квітня 2025 року на факультеті харчових технологій та біотехнології для здобувачів 4-го та 2-го (скорочена програма) курсів спеціальності 181 «Харчові технології» проведено настановчі збори з організації переддипломної практики.

2 11

Мета проведеного заходу полягала у роз’ясненні організаційних засад й особливостей проходження здобувачами практичної підготовки в умовах виробництва, а також розкритті методичних вимог щодо написання звіту з практики та оформлення супровідних документів. Базами практик було обрано молокопереробні й м’ясопереробні підприємства, які мають високий рівень впровадження інновацій і успішний досвід роботи.

Захід відкрила заступник декана, доцент Любов Мусій, яка зазначила, що переддипломна практика готує майбутніх фахівців до самостійного виконання обов’язків на посаді, з якої вони розпочнуть свою трудову діяльність. Прийняття рішень у реальних умовах допомагає здобувачеві максимально розкрити свою професійну майстерність і особистісні якості.

Керівники практики ознайомили здобувачів з методичними рекомендаціями щодо проходження переддипломної практики та акцентували увагу на змістовному наповненні звіту та передбаченій процедурі захисту звітів.

3 10

4 6

5 4

6 4

Також на зборах виступив керівник відділу працевлаштування та співпраці з бізнесом, доцент Богдан Галух, який приділив увагу організаційним аспектам проходження практики.

Окремим питанням у порядку денному настановчих зборів було передбачено проведення інструктажу з охорони праці та дотриманні правил техніки безпеки, пожежної та електробезпеки при проходженні переддипломної практики. Інструктаж з охорони праці на підприємствах провів старший викладач кафедри охорони праці та технологічного обладнання у тваринництві Іван Ярошович.

Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru