Друк
joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

19 травня 2025 року на факультеті харчових технологій та біотехнології у змішаному форматі відбулося чергове засідання експертної ради стейкхолдерів за спеціальністю 181 Харчові технології, яке відкрила голова ради, заступник виконавчого директора по роботі зі зовнішніми організаціями ТОВ «МК “Галичина”» ‒ Марія Вовк.

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик зазначила, що участь стейкхолдерів у формуванні основних фахових компетенцій освітніх програм є важливою складовою, оскільки координує діяльність здобувачів вищої освіти для сконцентрованої роботи, спрямованої на удосконалення і покращення якості підготовки майбутніх фахівців у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

1 1 1

 

Стейкхолдери розповіли про основні тренди та тенденції у розвитку харчової промисловості. На засіданні також обговорювались питання співпраці та дуальної освіти, яка є актуальною складовою сучасного освітнього процесу та передбачає активну участь у цьому процесі стейкхолдерів.

Досить приємно було почути хороші відгуки про наших здобувачів від стейкхолдерів, у яких вони проходять практичну підготовку, а також про позитивні враження від розвитку нашого Університету.

Допис підготувала Ольга МИХАЙЛИЦЬКА, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru