Урочистою та хвилюючою подією для нашого факультету став випуск бакалаврів спеціальностей 181 «Харчові технології» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» 24 липня 2025 року. Цього дня студенти, які успішно пройшли непростий шлях навчання, отримали свої дипломи та щирі вітання від адміністрації та викладачів.
На урочистому засіданні були присутні випускники та їх батьки, ректор Університету Іван Парубчак, виконувач обов’язків декана факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль, студентський капелан, отець Іван Лозинський та науково-педагогічні працівники факультету.
З привітальним словом до випускників звернувся ректор Університету Іван Парубчак, побажавши їм сміливо крокувати у майбутнє, реалізовувати власні мрії та досягати професійних вершин.
Виконувач обов’язків декана факультету, Галина Коваль, привітала випускників із важливим досягненням, наголосивши на їхніх знаннях, навичках та здатності реалізувати себе у сфері харчових технологій та біотехнологій.
Виконувач обов’язків завідувача кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Уляна Драчук та гарант освітньої програми «Біотехнології та біоінженерія» Наталя Шемедюк відзначили старанність студентів, їх прагнення до розвитку та подякували за активну участь у науковій, навчальній та громадській діяльності.
Особливим моментом свята стало музичне вітання від випускниці факультету Галини Дудко, яка подарувала присутнім яскравий та зворушливий виступ. Музичні номера створили теплу атмосферу та залишили незабутні враження для всіх учасників свята.
Ми пишаємося нашими випускниками та впевнені, що отримані знання та досвід стануть міцним фундаментом для подальших професійних успіхів. Бажаємо вам натхнення, реалізації мрій та нових досягнень на шляху кар’єрного росту!
«Ви – не просто випускники, а амбітні творці майбутнього харчових технологій та біотехнологій. Нехай кожен з вас знайде свою дорогу до успіху!»
Допис підготувала Любов МУСІЙ, заступник виконувача обов’язків декана факультету харчових технологій та біотехнології